NinKa -> RE: Česa nikoli ne kupite? (5.12.2005 9:50:47)
|
Najprej bom napisala, da je razlika med poceni praški in Persilom - on iz Mullerja. Od kar tistega kupujem ne vem kaj je program 90 stopinj. N ezezam se, ampak imam sedaj pralni stroj že 3 leta, pa še nisem uporabila tega programa.. enkrat do sedaj sem prala na 75 stopinj, ampak to je najvišja temperatura. Sicer pa glede cot preveč kompliciram, to vem, ampak o tem ne bi tukaj. Ker je tut mož izjavil, dokler je dišeče, čisto oprano, ne bo jamral nad ceno. Ne kupujem živalske hrane in cigaret, ker jih ne rabimo. Morskih sadežev tut načeloma ne - vsaj jaz jih ne kupujem. Vino, pijemo tako redko, da ni omembe vredno, če pa pa načeloma šampanc - navadno mi diši Radgonska srebrna, al pa Henkel Trocken, al pa kak Čurinov priboljšek (pol suha vina, bela, rdečih ne maram) Čokolade - jem sam Lindtove, izjemoma probam kako Milkino novost. Tu se veselje konča. Kava, kupujem izključno samo 250g vakumsko pakiranje Barcafee in nič drugega. Cajtnge - nič rumenega, ker je potrata denarja. Sicer pa, ful gledam na kakovostno in če se le da slovensko hrano. Živčnega pa fasam, če vidim na kaki stvari, ki naj ne bi bila "Made in Hungary". Na to sem pa alergična.
|
|
|
|