JASNA D
|
Seven, se bom posnela enkrat, boš videla, kako sesam - ta mali ponavadi sedi na sesalcu in se reži in dere, da mu "ritko piha", ta mala pa za sesalcem leta pa hoče kabl prijemat. Jaz pa sesam, odmikam igrače, stole in druge reči, ta mali razlagam, da naj kabel pusti na miru, ta malega naganjam dol in mu kažem, kako mami sesa. Za nagrado, če je priden in ne nagaja preveč, lahko potem kakšno minutko sesa tudi sam. Pol pa bumbarček hoče, da mu snamem cev in si samo s tistim ta mali tulcem sesa popek . Pa se spet reži. Ugotovil je tudi, da ima Ivana lepo frizuro, če malo s cevjo po njeni glavi potegne. Ampak tu se potem nagrada konča. Seven, za marsikaj, kar sem včasih mislila, da ne bo šlo, se je izkazalo, da ženska iznajdlivost skorajda nima meja. Se da, res se da. Ampak ne vsak dan. Vsaj jaz nisem vedno razpoložena in konjskih živcev. Prav danes sem sesala s pomočjo obeh mulcev. Pa včeraj tudi. Da ne bo katera vprašala, zakaj ne posesam dopoldan, ko ju ni. Zato, ker mi popoldan nadrobita in nasvinjata. Pa se potem to vse nosi po celem. Po tleh brišem po potrebi, če je mulec doma, dobi svojo coto in zelo zavzeto obriše packe z linoleja, kjer se lepo vidijo . Pa je animiran za skoraj 10 minut. Skratka, ta velikega že kar dosti vključujem v takele zadevščine - mu je zanimivo, pa še ostale oslarije malo pozabi delat. Sicer pa, od umazanije ju ne bo pobrala. Moja mati je kot otrok s svojimi brati in sestrama baje jedla celo posušen kurji drek . Pa so preživeli. Jasna
|