|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjav izcedek 24.,25.,26. dan po abraziji
4.12.2005 13:04:06   
Klarissa
Punce na pomoč,
8.11. sem imela abrazijo. v petek, včeraj in danes (24.,25.,26.dan po abraziji) pa imam rjav izcedek. sem mislila, da je M, a še ni krvi.
Kaj bi naj to bilo? A je spet kaj narobeuser posted image . prosim za pomoč!!!!
user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjav izcedek 24.,25.,26. dan po abraziji
4.12.2005 13:38:58   
sand
Hojla,sama sem imela abrazijo 6t po porodu,ker so slabo ščistili maternico in sem precej krvavela,po posegu pa kot bi odrezal nič, mogoče malo rkjave sluzi, zato mislim, da je to še del čiščenja.Če izcedek ni smrdeč,ne krvaviš močno, nimaš vročine in bolečin, potem ne skrbi.Maternica se mora dokončno ščistit in pripravit za naprej.Tudi sama preden sem dobila spet m. po porodu (8m)sem cel mesec pred tem imela močen izcedek sluzi, tako pač je.Lahko pa si tudi kaj težkega dvignila ali pa si se preveč napenjala,tudi to je lahko vzrok, zato še malo popazi nase.Lp Sand

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2005 12:50:04   
natja_
Jaz sem imela po abraziji (8t) 10 dni rjavega izcedka, zato brez panike, ker se mora vse skupaj ščistiti tako kot je treba. Po 4-6t pa te bo zopet obiskala teta rdečka, potem pa lahko zopet s partnerjem planirata naprej za user posted image .

srečno, natja

(odgovor članu sand)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2005 14:25:28   
Klarissa
punce, jaz sem en dan po abraziji krvavela, potem imela 8 dni še rjavi izcedek, pol pa mir. zdaj od 24. dne po abraziji dalje in še danes ko je 29. dan po abraziji imam pa spet rjav izcedek in ne krvavim, da bi lahko rekla, da je menstr.
skrbi meuser posted image user posted image
kaj je to????

(odgovor članu natja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2005 9:49:47   
Anonimen
Jaz se sicer na abrazijo nič dosti ne spoznam, ampak rekla bi, da je šlo pri tebi že za tisto prvo M, ker tudi recimo po porodu je prva M vseh sort barv in oblik. MOja je bila prb. taka kot tvoja, rjava in skoraj neopazna.

(odgovor članu Klarissa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2005 9:56:57   
dragonja
meta sem slučajnoopazila da imaš rojstni dan na isti dan kot jaz,samo da sem jaz eno leto starejša.jaz trenutno živim v belgiji in bi rada spoznala kakšno mamico,da bi lahko hodile kaj na kaffe.tu mi je dolgčas,sem po cele dneve sama s tamalo doma,mož pa po cele dneve trenira.prosim,naj se mi kakšna javi.živim v 7 km od bruslja.lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.12.2005 13:12:28   
Anonimen
Ojej Dragonja, a da bi jaz na kavo v Bruselj hodila? user posted image  Bo pa kar precej drag ta kofe user posted image

(odgovor članu dragonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.12.2005 17:11:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Jaz se sicer na abrazijo nič dosti ne spoznam, ampak rekla bi, da je šlo pri tebi že za tisto prvo M, ker tudi recimo po porodu je prva M vseh sort barv in oblik. MOja je bila prb. taka kot tvoja, rjava in skoraj neopazna.

Možno tudi, sam jaz sem mela prvo M po abraziji zeeeeeeeeeeeelooooooooooooo močno in je ni blo mogoče spregledat! Klarissa, če te tok skrbi, pa poklič G in njo/njega vpraši. Za prvo M je pa mal prekmalu, ni? Naj bi prišla 4 do 6 teddnvo po posegu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
10.12.2005 22:47:39   
NRMM
Jaz sem po abraziji krvavela ziher 10 dni. Če sem počivala, je bilo tega zelo malo, če pa sem veliko hodila, pa se je na čase kar vlilo user posted image , ampak je bilo to normalno, ker se je čistilo. Prva user posted image  pa je bila tako močna, kot tiste pred abrazijo, tako da ni bilo neke razlike.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.12.2005 7:40:26   
Klarissa
no naj napišem kaj so ugotovili: ščistili so lepo, rjav izcedek pa naj bi bil posledica hormonskega neravnovesja. je pa od abrazije sedaj 6,5tednov in moj M še ni. mi je pa na pregledu prejšnji teden, ko je bilo 5,5tednov po abraziji rekla, da vidi, da imam ovulacijo. kaj to pomeni, da bi jo naj dobila čez 4teden? no, rekla je, da naj bi jo naslednji teden dobila. pa bomo videli. so pa mi postavili še dodatno diagnozo: policistični jajčniki!!! in je rekla G, da se bova še pošteno namantrala, da nama bo ratalo. joj groza!!!
user posted image  

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.12.2005 8:31:50   
TiaSara
Res škoda, da so te tako prestrašili. Jaz sem že za precej punc s policističnimi jajčniki slišala, da so pra hitro zanosile. Ne se pustit prestrašit, ampak kar pogumno zri naprej! Sem prepričana, da bo šlo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.12.2005 8:58:15   
tasha23
Živijo,

Jaz sem se po abraziji čistila skoraj 6T in tri dni kasneje se je pojavila M, ki je bila zelo močna in je trajala še enkrat več kot običajno :(. Sedaj je vse OK.

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?