Mariborčanke-bruhanje (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

JASNA D -> Mariborčanke-bruhanje (4.12.2005 13:01:58)

Pozdravljene!

Zanima me, ali tudi vaši malčki kaj bruhajo zadnje dneve. Namreč, prvič v življenju sem videla bruhanje v loku pri moji pupi, potem je bruhala še dvakrat ponoči. V vrtcu je skupaj s še enim fantkom, ki je trenutno v bolniščnici zaradi bruhanja. Ali razhaja kakšna viroza? Pupa nima vročine in ne driske. Drugače je dobre volje in ne kaže nobenih drugih znakov bolezni. Upam, da so samo kaj takšnega pojedli. Starejši bratec je enako hrano, ker je v istem vrtcu, samo v starejši skupini in ne bruha. Možev sodelavec ima svoje otroke v bolnici z rota virusom in upam, da ni kaj možu prenesel , mož pa pupi.

Malo sem zmedeno napisala in upam, da veste kaj sem mislila.

Jasna

san -> RE: Mariborčanke-bruhanje (4.12.2005 14:18:50)

mi sicer nismo iz mb, pa imamo iste težave - samo bruhanje in brez vročine pri taveliki - baje neka črevesna viroza in sedaj bruha še mali, a ima povrhu tudi mehko blato, vendar brez vročine

je rekla naša pediatrinja, da povsod ogromno črevesnih viroz razsaja

upam, da boste kmalu bolje
lp

Anonimen -> RE: Mariborčanke-bruhanje (4.12.2005 14:47:15)

Mi tudi sicer nismo iz MB, pa smo ravno tako danes ponoči bruhali. No, Tibor je bruhal, doslej je enkrat v življenju. Imel pa je tudi visoko vročino in vneto uho, vsaj po moje, ker ga boli. Tako sem mu kar Ospen predpisala.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ampak  izgleda, da ima zraven še kaj črevesnega.

Piškotka~ -> RE: Mariborčanke-bruhanje (4.12.2005 22:18:28)

Tud mi smo bruhal in driskal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Baje je res cel kup viroz.[sm=smiley21.gif] z virozami!

JASNA D -> RE: Mariborčanke-bruhanje (4.12.2005 22:22:04)

Hvala za odgovore. Pupa ni več bruhala in je bila celo zelo dobro razpoložena. Tudi jedla je, kar je pri njej bolj po redko. Mislim, da jo je poceni odnesla. Videti pa ni bilo ravno lepo.

Zjutraj bomo videli, kako bo. Če bo zopet vse OK, jo bom peljala v vrtec.

Jasna

viv_ -> RE: Mariborčanke-bruhanje (5.12.2005 9:20:30)

Tudi na gorenjskem smo bruhali [sm=smiley11.gif]

Meni je potem vzgojiteljica rekla, naj ji dajem po majhnih požirkih postano radensko, pa je ful pomagalo, da ni dehidrirala. Trajalo je pa en dan, potem se je pa pozdravila.

Stran: [1]