baguSka
|
Pr nama se dogaja čist isto!!!! Že odkar sva skupi dobesedno trpiva oba. Ne spi ne on ne jaz. Jaz ne zarad smrčanja, on pa ne zarad tega, ker je deležen vsemožnih brc, zaušnic, obračanja, žvižganja, cmokanja, dretja, joka... Enostavno ne zdržim več in nimam pojma kaj nej nardim. Za znoret mi je in tud jst ne morem več... Poskusla sva že čist vse: čepke, smrčin, da grem prej spat, da grem spat v drugo sobo... razn operacije in njegovga hujšanja.. Operacijo mi oblubla že dve leti, pa vedno govori jutr jutr jutr... Dost mam tega jutr. Strah ga je in ga čist razumem, ampak se bojim, da mi res poči živc in bom en dan odšla. Na jok mi gre, ko pomislm, da sva še tok mlada in da bi mogla spat v drugi sobi in še to s čepki v ušesih. Sej ne rečem, kšn dan oz. noč se zgodi, da vseeno zaspim, pa še takrat me od čepkov potem zjutri bolijo ušesa. Je pač tko, da si jih morm zarint čist notr, drugač je isto kot nč. Najbl pa me sevede skrbi tud to, kako bom nekega dne spala s čepki v ušesih ko bo otrok!?! Moj ga sigurno ne bo slišu, jaz pa bom mirno spala s čepki v ušesih al kaj??? Res ne vem več, kaj nej nardim.. Potem ga pa še njegova mami zagovarja, ko reče, da je ona vse svoje življenje prespala ob smrčanju in da zarad tega nama pa res ni treba it narazen.. Ja prou, pol nej pa ona spi z njim!!! In je že šu tud do dohtarja in pol mu ta kurčev dohtar reče, da ta operacija le ni tko enostavna in da ma lahko posledice.. Ja kakšne že!!!?!??!??!!! Boli me, ker sva zarad njegovga vsakodnevnega nočnega žaganja oba neprespana.. Včasih ko ga zbudim, je v takem šoku, da sem potem še prfuknena in tečna.. To pol samo še bl boli... Na živce mi gre tud, ko zaspi pred TV in potem imam namest filmskega zvoka, na sporedu žaganje.. Torej nekako mi včasih le rata zaspat, če: grem prva spat, si dam čepke v ušesa, pride on eno uro za mano in se pošprica s smrčinom. Ampak tko pač ne bo šlo v nedogled. Želim si končno enkrat zaspat v njegovmu objemu, brez čepkov v ušesih in spat do jutra. Najhuje ob vsem tem mi je, da se on vsega tega zaveda, ampak ga je očitno res preveč strah operacije..
|