pety78
|
Pravkar sem pospravila stanovanje in namesto, da bi šla spat, se grem malo sproščat in tolažit na RR. Moj sinek bo 26. decembra star 3 mesece, jaz pa že od vsega začetka srčno upam, da se bodo krči takrat prenehali. Po drugi strani me je pa strah, da tega ne bo konec.... Vsak večer jokamo. Poskusili smo vse, od kapljic, do čajev, nošenja sem in tja, duda, ...Ker tudi dodajam, smo prešli z Novalaca na Bebo. Ma, najprej mislim, da je bolje, saj kakšen dan je, potem pa zopet jok in stok. Tako sem nesrečna, ker se mi mišek smili. Zaspimo skoraj ne pred 23:30, pa še to v joku. Vas berem, kako male že spravljate spati ob 20.-ih ali še prej, našega pa pred 23. ni mogoče. Saj res, da ponoči spi, da se dojima ob cca 4-ih in nato ob 7-ih, potem pa spi do cca 10-ih. Ampak vse od drugega dojenja naprej je spanje samo na pol, ali pa še slaše, saj se zvija in stoka in prdka. To se ponavlja tudi čez cel dan. Zvečer pa jok. S hrano je prava kriza. Kje so časi, ko je spil 120 ml mleka in zaspal kot klada. Sedaj se prav joče in zvija, ko mu ponudim dojko, prav tako flaško, potem pa malo potegne in hlasta, jamra zraven, spusti in jok. A bo bolje? Kdaj se je pri vas spremenilo? Je bilo postopoma, ali kot bi odrezal? LP, Petra
|