pomoč: vodene koze!! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

ameli -> pomoč: vodene koze!! (3.12.2005 21:58:56)

Groza:
mojega Marka je že nekaj časa hotela obiskati sosedova punčka. Ker je bila kar nekaj časa prehlajena, smo z obiskom odlašali. V sredo pa je le prišla. Marka je božala po nogicah in ga hodila opazovat v posteljico. NO danes pa me je njena mama obvestila, da je zbilela in da ima vodene koze.
Kaj pravite, koliko možnosti ima moj dvomesečnik, da jih faše?! Ali se lahko še sedaj kaj naredi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] - itak vem, da ne, samo upam!

irena05 -> RE: pomoč: vodene koze!! (3.12.2005 22:20:24)

Mi smo prejšnji mesec tudi ''cvikali'' in čakali, ali jih bo naša mala dobila. Pa jih ni. Stara je 6 mesecev in se dojimo le še zjutraj in zvečer. Če se polno dojite, imate visoko zaščito s proti telesi in jih skoraj zagotovo ne boste dobili.

Čeprav so mi moje sodelavke, ki imajo starejše otroke, svetovale ,da naj jo peljem na obisk k prijateljem, ki so imeli vodene koze. Razlog: manjši kot je otrok, lažje jih preboli. Vendar tega nisem storila. Če bi zbolela, bi zbolela. Namerno pa nebi izzivala.

lp
Irena

KODA -> RE: pomoč: vodene koze!! (4.12.2005 4:56:43)

Naš tamali jih je prebolel v starost 3,5 mesece.Dobil jih je od starejšega bratca.Tastarejšii jih je imel v blažji obliki,tamlajši revček pa je obležal z 40 vročine na infekcijski kliniki.Imel je pa zelo hudo obliko.Brazgotine so mu še danes vidne.

Stran: [1]