cebelicamaja -> RE: žalostna, da bi samo jokala.. (10.12.2005 13:05:49)
|
Jaz sem si tudi želela otroke,... samo ne še. Morda bi počakala še kakšno leto, dve. Moj dragi pa tudi. Pa je prišlo. Oba veva, da se bova morala marsičemu odpovedat, vendar tudi veva, da bova mnogo dobila. Predvsem pa sem si zadala, da ne bom taka, kot nekaj mladih mamic (ki jih poznam), ki očkom ne pustijo dihat. Seveda bo vsaka njegova pomoč dobrodošla, nočem pa da misli, da mi mora biti na voljo ob vsakem trenutku. Ima svoj hobi, ki mu pomeni zelo veliko in mu posledično vzame tudi veliko časa. Malo je razmišljal, da bi morda svoje prvotne plane opusti, ko sva zvedela za novico. Pa sem mu odločno odsvetovala. Vem, da mi bo zadovoljen in srečen v veliko večjo pomoč, kot če bo mislil, da se mora žrtvovati zame in za malega. Takrat, ko bo imel čas, se nama bo posvetil s srcem in ne z občutkom prisile. Mislim, da se morata partnerja pogovoriti o odgovornosti in odrekanju. Samo odločno sem proti, ko vidim, da nekatere mamice novopečenim očkom prepovedujejo njihove dejavnosti. Daj mu vedet, da bo še vedno imel svobodo. Samo prav se je treba zorganizirat. Moram pa še povedati, da sem zaenkrat še [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]. Upam, da se bo izšlo tako, kot si predstavljam. LP, maja
|
|
|
|