Pozdravljene in hvala vam!!! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Sulfinija -> Pozdravljene in hvala vam!!! (2.12.2005 20:33:30)

Drage punce vsemn se iskreno zahvaljujem za vse lepe besede,ki ste nama jih danes in včeraj namenile in hvala vam tisočkrat hvala vam.Za vse nas bo kamlu kaj posijal najlepši sončni žarek,ki bo svetil samo za nas mnogo,mnogo let.
Tole grozno preizkušnjo sva prestala izjokala bolečine in grema novim zmagam nasproti.
Pregledni zdravnik nama je rejkel naj lepo v petek samo pridema na razgovor ne bomo nič čakalai in pri naslednji M začeli z terapijo za IVF kar potolaži naju je in to oba.
Ko pa sem stopila za sprejem in ko me je pregledal prijazen dr.Rakičpa je rekel žal kar vseeno nisem upala splav se je že začel in to spontani.
So me ščistili in sedaj sem spet doma v objemu svojega ljubega možeka.

Vsem in vsaki posebej iskrena hvala ob tej najini zelo,zelo boleči izgubi.

LP Mojca in Štefan

Marogica -> RE: Pozdravljene in hvala vam!!! (2.12.2005 20:35:49)

Želim ti čimprejšnje okrevanje in čakam dneva, ko nam boš zopet sporočila veselo novico.
Vse lepo

baguSka -> RE: Pozdravljene in hvala vam!!! (2.12.2005 20:40:15)

Tud jst ti oz. vama obema še enkrat želim vse naj naj in sem v pričakovanju na čimprejšnjo veselo novičko.[sm=smiley2.gif]

Lepo da si se javila...[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Anonimen -> RE: Pozdravljene in hvala vam!!! (2.12.2005 21:02:15)

NAVIJAM ZATE, ne obupat! Še naprej nam delaj družbo ob večerih na RR - čas tu hitreje mineva. [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

PBJ -> RE: Pozdravljene in hvala vam!!! (2.12.2005 21:31:18)

Še jaz sem danes žalostna - veliko sem mislila nate.
Ampak Mojca, naj ti bo v tolažbo to, da ti je uspelo zanositi .... to že veliko pove. In mislim, da bo IVF pri tebi kar v prvo uspešen.

Kar izjočita se, to je treba in potem bo nekoliko lažje.[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

KODA -> RE: Pozdravljene in hvala vam!!! (3.12.2005 0:09:04)

Želim ti čimprejšne okrevanje in za vsakim dežjem,posije sonce.[sm=rozica.gif]

Eviii -> RE: Pozdravljene in hvala vam!!! (3.12.2005 8:43:58)

punca, glavo gor in novim zmagam naproti!!! ker sem stoprocentna, da bo drugič popolna zmaga in da boš kmalu tudi ti srečka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]... pa piši nam, kaj se dogaja, da bomo na tekočem s tvojim dogajanjem. zdej se pa lepo umiri in se pripravi na nov boj!!!

cmokec -> RE: Pozdravljene in hvala vam!!! (3.12.2005 8:56:01)

[sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Naja30 -> RE: Pozdravljene in hvala vam!!! (3.12.2005 9:16:33)

[sm=metulj.gif]vse bo še ok.

ElaM -> RE: Pozdravljene in hvala vam!!! (3.12.2005 10:30:24)

Mojca, sem šele danes prebrala kaj se je vama zgodilo.
Držita se in tudi za vaju bo posijalo sonce. Srečno![sm=rozica.gif]

stuhica -> RE: Pozdravljene in hvala vam!!! (3.12.2005 12:05:51)

Mojcica moja draga,

vse bo še ok, boš vidla da vama bo pri IVF takoj uspelo! Pusti času čas upanje vedno ostane, me dekleta na forumu pa za podporo tudi vedno ostenemo tu!

Velik objem zate!

Anonimen -> RE: Pozdravljene in hvala vam!!! (3.12.2005 14:33:14)

Mojca, kako lepo, da imaš takega fanta. Skupaj bosta zmogla vse, brez skrbi.[sm=rozica.gif]

Monika79 -> RE: Pozdravljene in hvala vam!!! (4.12.2005 0:57:35)

Mojca drži se - [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif] - za tebe [sm=smiley10.gif]

alenkica -> RE: Pozdravljene in hvala vam!!! (5.12.2005 18:51:02)

Želim ti ogromno poguma in veliko ljubezni tvojih bližnjih. [sm=rozica.gif]

Stran: [1]