ona -> SITEN TAST (2.12.2005 19:26:12)
|
Sem stalna na forumu,a tokrat bom anonimna.Imam naslednji problem in rabim bolj tolažbo kot nasvet.Pred 3 leti sem se priselila k fantu,s katerim imava hčerko.On je prej živel samo z očetom,ker mu je mama umrla in jaz sem tudi živela z njima eno leto,nakar smo mu zrihtali stanovanje spodaj v hiši in mi smo zgoraj,kjer je on živel 20 let.Problem je ta,da odkar je šel dol,stalno hodi gor brskat po omarah,mi jemlje sladkarije-biškote,tako da sem enkrat ostala slabo,ko sem dobila obiske,nisem imela kaj ponudit,ker je on odnesel vse dol.Prej,ko je bil z nama je bil vedno prijazen,zdaj mi gre pa prav na živce.Pa tudi naju izkorišča-mu vse palčujeva-telefon,elektriko,vodo.mobitel in še za jest.Saj ni problem finančno pri naju,ker imava svojo firmo,tako da se stroški niti ne poznajo.Mi pa ni prav tak odnos,je zgleda ljubosumen,saj niti enkrat ni vprašal,da kaj prispeva.Enkrat sem mu omenila,da porabi 20 jurjev telefona pa je rekel,da kdo je pa hišo sezidal.Pa mi,ko smo njemu opremili stanovanje!Problem je tudi moj fant,ki je predober po srcu in se noče zamerit njemu,čeprav tudi njega jezi.Ne mi govorit naj se odselimo,ker imamo firmo zraven hiše in je nemogoče.Prišla sem že tako daleč,da vse skrivam-sladkarije,tekoča mila, šampone,kavo,..Ker me jezi,da mi vse jemlje dol in si nič ne kupi.Je pa v penziji in ima dobro penzijo.Aja ko sem noseča vlekla domov šteke pijače npr. ledeni čaj,je kar vzel celo šteko in sem kmalu popizdila!!!! Zdaj ko imava hčerko,če ga prosim naj jo čuva,da grem v trgovino,mi je prav težko ga vprašat,ker najraje ga ne bi nič rabila.Še to-moji starši so za darilo ob rojstvu dali 50 jurjev,on pa prav nič.Je tudi ful len za kaj naredit okoli bajte,pri njemu dol pa mi hodi ena čistit,ker ne morem vsega in jo jaz plačam.Ma je še dosti tega,samo nekam se moraš spovedat,da ti je bolje.MI je zavrelo zdaj,ko sem vse očistila si pride on ocvret jajca in po tleh vse mokro in on s cokli gor.Za znoret!Pa še včasih pride gor ob 22,23 uri,tako da sva z mojim zmeraj v strahu in se ne upava kaj stiskat,da se on ne prikaže.Se pa z mojim ful dobro razumeva glede vsega,pa tudi firmo kupaj vodiva in nama je res ok,samo če bi bila sama bi bilo še lepše!!
|
|
|
|