|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tiste, ki imate Hauck Denver 6
2.12.2005 13:38:23   
Anonimen
Prosim, če mi katera lahko pove, kako naj vozim otročka, ko ga bom posadila v sedeč položaj, saj kolikor jaz vidim, se tisto ne da prestavit bolj nazaj, kar ima zdaj pri nogicah (tisti ščit, mostiček). Če bo dete sedelo in se ne bo moglo za nič prijeti, ker bo tisto daleč pri nogicah, bo bolj težko hoditi na sprehod. Vidim, da se tisto da sneti, ampak naj mi ena prosim lepo pove, če se da tudi prestaviti v drug položaj? Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tiste, ki imate Hauck Denver 6
2.12.2005 13:44:12   
Anonimen
Takrat, ko otroka daš v sedeč položaj, zna že sedeti in to brez, da bi se moral za kaj držati.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2005 15:37:18   
Anonimen
Ja, Splišni, drži, ampak jaz bi ga v polsedečega dala, pa mi je vseeno tista štanga potem predaleč...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2005 20:45:44   
marjanaR
Naly, enak problem smo imeli mi. Ne da se prestavit. Butasto narejeno. Jaz pa tudi nisem razmišljala, ko sem voziček kupovala. Sranje je tudi, ker nima pettočkovnega pasu. Sem pa že spraševala v Baby centru za univerzalno prečko (mostiček), pa imajo samo enega takšnega, ki bi se sicer dal namestiti, vendar pa pride potem zares previsoko in izgleda nikakvo. Mi smo kupili nov voziček, pa ne zaradi tega, ampak "marelo", da se fajn zloži v avto. Ta Denver zavzame kar veliko prostora. Potem, ko otrok res dobro sedi, je o.k., prej pa ne ravno. Problem je, ker hočejo biti nadobudneži že prej v sedečem položaju. Jaz sem jo potem privezala in podpolcala z dekico.
Če boš našla kje kako pametno prečko, ki bi "pasala" na voziček, prosim, sporoči.
Pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2005 20:58:06   
Anonimen
Marjana, hvala za odgovor. Res je, tudi jaz takrat, ko sem bila še noseča in sem kupovala voziček, nisem razmišljala tako daleč naprej, oziroma nisem niti vedela, na kaj je treba biti pozoren. Še sreča, da moj mali kljub dopolnjenim 5 mesecem običajno spi v vozičku, ampak včasih pa je radovednst že prehuda in bi ga rada malo dvignila. Pa tudi to, da je košara že skoraj prekratka zanj, je problem (pa čeprav se mi je pri tem vozičku zdela košara večja kot pri drugih!). Nekaj bomo morali pogruntat, ker novega vozička ne nameravam kupovati, saj sem prav zaradi tega kupila kombiniranega, da je z vozički mir. Pa še drag je bil ko user posted image . Če kaj pametnega najdem, ti sporočim.

(odgovor članu marjanaR)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.