za vse nosečke (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

agnes -> za vse nosečke (2.12.2005 12:03:59)

Pozdravljene nosečke!
Čeprav še ne spadam na tale forum, pa imam vseeno eno vprašanje za vas. Ali je katera od vas zanosila s pomočjo klomifena ali je vse šlo kar naravno. Včeraj sem namreč dobila recept in takoj preverila kaj klepetajo na oddelku Težave z zanositvijo. Pa se mi zdi, da je najbolje, če vprašam, kar tiste, ki jim je gotovo uspelo zanositi tako ali drugače. Za vse vaše odgovore se vam najlepše zahvaljujem,
Agnes

Katjusa -> RE: za vse nosečke (2.12.2005 12:25:56)

Agnes pozdravljena!

Jaz sem zanosila s pomocjo klomifena in sicer sem ga jemala od 5-9 dne ciklusa po eno tabletno na dan nekje v casu ovulacije sem imela ultrazvok da bi G vidu ce je bla ovulacija al ne takrat je reku da ni vredu in da nej naslednji ciklis jem 2 tabletki na dan enako od 5-9 dneva vendar tega drugega ciklusa ni blo vec zanosila sem ze prvi mesec jemanja!

Veliko srece in cim prej veselo novicko!

LP Katja

agnes -> RE: za vse nosečke (2.12.2005 12:30:01)

o kako lepo se to sliši
pozdravček
A

Nikita*** -> RE: za vse nosečke (2.12.2005 14:27:52)

Živjo, sama sem predlani zanosila s Klomifenom v tretjem ciklusu jemanja (po dve tableti), vendar se je žal končalo z izvenmaternično nosečnostjo in odstranitvijo jajcevoda. Držim pesti, da se ti ne zgodi kaj podobnega in da boš kmalu srečka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]

mml -> RE: za vse nosečke (2.12.2005 15:28:14)

Jemala Klomifen 2 tbl od 5. do 9. dne ciklusa...prvič zanosila v prvem mesecu jemanja, samo se je žal zadeva končala s ss v 7. tednu, drugič zanosila po laparo in histero in spet po prvem mesecu jemanja Klomifena...danes je 2 dni do PDP, samo se naši [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] še nikamor ne mudi...tako da očitno bo enkrat po Mikalvžu.
Veliko pozitivnih misli

agnes -> RE: za vse nosečke (2.12.2005 22:27:07)

joj kako sem vam hvaležna za odgovore
vsem želim vso srečo z bebicami

Jenny* -> RE: za vse nosečke (3.12.2005 0:19:27)

Jaz sem pa zanosila naslednji mesec po prenehanju jemanja klomifema. Se mi zdi, da ima klomifem tudi še po jemanju vpliv, tako da možno da mi je pomagal. Žal sem potem imela SS. Vendar sem potem samo en mesec počakala, potem pa je v 1. poskusu ratalo.

lumpy -> RE: za vse nosečke (3.12.2005 9:33:29)

Lep pozdrav vsem [sm=pikapoka2.gif],

tudi jaz sem ena tistih, ki je zanosila po Klomifenu. Jedla sem ga  tri mesece, pa sva že skoraj spet obupala in se že naročila za pregled v ambulanti za neplodnost v MB, a glej ga zlomka v četrtem mesecu ( ko nisem več jedla Klomifena ) je uspelo in sedaj že težko pričakujeva najinega korenjaka, ki naj bi se nama pridružil januarja.  Tako da to drži da Klomifen deluje še po tem, saj ti vzpostavi pravi ciklus - sama sem namreč imela težave s ciklusi zaradi policističnih jajčnikov, grozno neredni so bili od 30 do 65 dni.

Agnes držim pesti [sm=smiley20.gif] , pa javi se kaj kako bo šlo!

Stran: [1]