Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: če ti na pošti uničijo pošto????? A lahko... 1.12.2005 15:32:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Če imaš račun s pošte (za znamke oz. poštnino), potem bi mogoče še kaj šlo, drugače pa... Upam, da imaš vsaj kopijo doma.
|
|
|
|
RE: če ti na pošti uničijo pošto????? A lahko... 1.12.2005 15:33:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Z priporočenim in nalepko,ajoj ne vem po slovensko-fragile,bi se zaščitla,tako pa ne vem no,če ti bojo kaj povrnili škodo Bolj malo verjetno.
|
|
|
|
RE: če ti na pošti uničijo pošto????? A lahko... 1.12.2005 18:15:06
|
|
|
|
Moyca_
|
JA IMAM RAČUN
|
|
RE: če ti na pošti uničijo pošto????? A lahko... 1.12.2005 18:16:02
|
|
|
|
Moyca_
|
PA TUDI ČE NE PIŠE GOR FRAGILE NE MOREJO TAKO GRDO DELAT S POŠTO
|
|
RE: če ti na pošti uničijo pošto????? A lahko... 1.12.2005 18:48:54
|
|
|
|
anajmad
|
Na žalost Moyca naša pošta je monopol in si vse dovolijo.Meni so ukradli v zadnjem letu pet pošiljk.In to priporočenih,vrednostnih in ne vem kaj še vse.Saj sem dobila povrnjeno, ampak to ni to.Da ne zaupaš pošti to je katastrofa.Zdej nazadnje so ukradli,ko sem pošiljala moji sestri,ki je imela r.d. Poslala sem obloženo kuverto ,notri je bil majčken parfum in čestitka.Si misliš,odprli so kuverto strgali škatlico od parfuma in vzeli ven čestitko in zalepili kuverto nazaj .seveda smo prijavili na pošti in policiji.Pa misliš,da so se kej zganili? Čisto nič.Ne vem jaz pošti sploh ne zaupam več in povem ti,da jih bom v cajtng dala.Jst sem pa vse te kraje prijavila tudi na išpekcijo,ki jo ima pošta v Mariboru.Čisto nič niso do danes storili.Še posmehujejo se nam po telefonu.Res ne vem,kaj storiti. en lp D.
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2005 19:14:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?