|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plazenje-KDAJ
1.12.2005 12:48:40   
Anonimen
Mene pa zanima, kdaj so vaši dojenčki pogruntali plazenje?!user posted image user posted image user posted image

Naš mali ne kaže nobenega interesa za gibanje, on leži na kavču, včasih vleže na bok in to je touser posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plazenje-KDAJ
1.12.2005 13:01:10   
Anonimen
Plazit se je začela tam okrog 7,5 meseca(najprej nazaj) nato pa okrog 8,5 pa še naprej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2005 13:06:16   
SashaB
user posted image Po mojem je to odvisno od otročka, tako kot tudi kdaj se začnejo preobračati in kdaj hoditi...user posted image

Nam se je parkrat uspelo obrniti iz trebuha na hrbet, pa ne kaže prevelikega zanimanja v to smer. Ko pa ga sedaj položimo na trebuh se že zelo visoko dvigne z rokicami in vse večkrat je (sicer z nosom v kavču) ritka vse bolj v zraku. Tako da se plazi še ne, se pa počasi začenja porivati sem in tja.  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2005 13:56:16   
tanaja*
Naša bo jutri stara 9 mesecev, pa se še ne plazi. Se samo "rita" -> ko sedi se ritensko premika nazajuser posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2005 14:08:33   
Suzi*
Naš je začel kobacat pri 8,5 m. Pri 8m se je pa samo leže porival nazaj. Pri 6m je pa samostojno sedel.

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2005 14:58:23   
alenkapk
Naš je star 9,5 mesecev in je ravno sedaj začel kobacat po stanovanju. Se pa še nič ne postavlja na nogice.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2005 16:05:36   
Lu
Maja je dopolnila 9 mesecev pa zdaj šele dobro kobaca ( beri je čisto povsod ). Pri 6 mesecih se je obrnila na trebušček in se z rokami odrivala nazaj, potem je pogruntala, da se da tudi iz sedečega položaja ( nekje pri 7; 7,5 je samostojno sedela mesecih) da kam priti. No zdaj pa na veliko kobaca. Če hočem kaj naredit mora biti v stajciuser posted image  

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu alenkapk)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2005 16:56:42   
sezam
Naša je tud stara 9 M, pa šele sedaj malo bolj kaže interes za plazenje. Prej sploh ni hotla bit na vseh štirih. Sedaj se pa že sama spravi in jo gre. Ampak zaenkrat samo ritensko. Ko pa pride do stene, pa se začne tudi že dvigovati na kolena - priprava na kobacanje. Na nogah je tud zlo rada, vendar ne poskuša pa še delati korakov. Najraje je na nogah v naročju in potem pleza po meni.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2005 17:01:34   
daisy
zelo različno! res ne moreš reči, kdaj naj bi začeli plaziti, ker nekateri pri 9 mesecih samo sedijo, drugi pa že samostojno hodijo, tako da...user posted image

Naš user posted image  se je začel plaziti (vleči po trebuhu) tam okoli 7-8 meseca.

Pa brez skrbi, ker pri otrocih  res ni pravila kdaj in kako osvojijo kaksno stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2005 17:10:56   
Naja31
Moj fantek bo čez 10 dni star 8 mesecev plazi se še ne.
Je pa že na vseh štirih in samo čakamo, da se bo pognal user posted image  Če leži na trebuščku, se premika ritensko. Pa kotali se v vse možne smeri. Na nogice se je že dvignil,ampak samo 1x, 2x. Samsotojno sedi že nekaj časa, pa tudi iz ležanja na trebuščku se sam vsede.
Fantek moje prijateljice, ki je isto star pa se že nekaj tednov ob opori dviguje na nogice.
Vsak dojenček različno in vse ob svojem času, ko so pripravljeni.

(odgovor članu daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.12.2005 17:13:42   
eva1
Luka je samostojno sedel pri 6 mesecih, rikver se je plazil od 7 meseca(na vse štiri se je postavil in  z rokami odrival nazaj), naprej se je začel kobacat pri 8 mesecih-tako da ga je celo stanovanje dost-včasih še preveč! 

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.12.2005 18:29:56   
sazi
Moj nečak je dooooolgo samo sedel - niti obrniti se ni znal, niti stegnil se ni nikoli za nobeno stvarjo, če mu ni bila čisto na dosegu rokice. To je trajalo zeloooo dolgo. Potem se je pa kaj na nogice začel postavljat in je shgodil. Splazil se ni niti za cm. No, mogoe je bil tako "fin" da se ni hotel vleči po tleh... Torej nekateri se sploh nikoli ne plazijo.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.12.2005 18:30:06   
ja_ni_ka
Naša tastarejša je pa najprej shodila pri enem letu, šele nato je začela puzati. Ni pa nikoli marala pasti kravic, se pa je premikala tako da je sedela na ritki in se rinla nazaj in naprej.

Jaka in Nika sta moja sončka dva

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.12.2005 18:40:45   
špelin@
Naša user posted image  je zadnje par dni že fajn napredovala, skoraj že sama sedi user posted image
No, izumila je tudi čisto svoj način premikanja: leži na hrbtu, dvigne glavo in pregleda situacijo, potem pa izmenično dviguje ritko in se naprej odriva z nogami - tako prepotuje že kar nekaj metrov user posted image  Po tleh vse pobriše user posted image
Otročki so tako različni - naša velika pika se je bolj malo plazila, ker je zelo hitro vstala ob opori in raje hodila ob steni, kot se plazila po tleh.

Jutri pa bo, kajne? user posted image user posted image user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.12.2005 20:35:47   
Gina
Moj Dan se je začel naprej po vseh štirih čez celo sobo premikat pri 8. mesecih.
Lana je enako počela pri 7. mesecih.
Dorian je vse skupaj počel pri 6. mesecih. Samo on je bil resnično zelo zgoden.

Sem pa vse tri dajala na tla ležat in kravce past od starosti 3 mesece naprej. Nekaj je že pomagalo, nekaj pa so prinesli na svet.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

poroka
ksenci

Koliko vas je stala celotna poroka (obleke, prstani, svatba, slike,...) na osebo

0-50€ (27%)

50-100€ (17%)

100-150€ (11%)

150-200€ (4%)

200-250€ (6%)

250-300€ (35%)

Število vseh glasov: 244

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!