|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Do kdaj sterilizacija flašk
2.12.2005 8:25:15   
Seven*
Ej Jasna, pri nas je cist isto.. Smo pravi mali cigancki. Pa itak svinjarija samo koristi imunskemu sistemu. Doma v stanovanju pa so bolj ali manj samo domace bakterije..

Ja.. Samo v razmislek. Stvari sterilizirate, hrano pa operete pod tekoco vodo in nikakor ni sterilna. Tud tista flaska ni sterilna takoj ko jo vzamete ven iz vode.. Nic komplicirat. Sama perem vso posodo od otrok (dude, flaske) kar v pomivalnem stroju. user posted image user posted image

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Do kdaj sterilizacija flašk
2.12.2005 8:59:28   
miševi



Jest bi se tudi včlanilauser posted image . Pri 3,5 mesecih še vedno steriliziram vsak danuser posted image .



(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Do kdaj sterilizacija flašk
2.12.2005 13:34:51   
zrajic
Pri nas smo tudi kandidati za člane kluba, saj steriliziramo flaške in dude (žličke nikoli nismo) tudi pri 9 in pol mesecih in vsak dan neutrudno kurblamo mikrovalovko s sterilizatorjem.
Sicer pa pri sterilizaciji ne gre za umazanijo (te naš poje kar veliko, ker vse tlači v usta), temveč naj bi bila potrebna zaradi ostankov mleka, saj visoka temperatura uniči bakterije, ki se zaredijo na ostankih mleka in ki lahko sicer povzročijo hude gastroezofagealne težave (driske in celo zastrupitve s to neko bakterijo, katere ime sem pozabila, ki pa utegne biti za tako majhne dojenčke celo usodna). je pa res, da je 'sterilizacija', ki jo doma izvajamo, daleč od sterilizacije, kot jo pozna medicina.
Tako da jaz steriliziram najbrž zato, da bi se bolje počutila oz. da imam mirno vest - po moje.

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Do kdaj sterilizacija flašk
2.12.2005 13:51:21   
JASNA D
zrajic - lepo povedano. Verjame, da je napisano tudi res. Ampak če bi pri vseh stvareh razmišljali, kaj vse se lahko zgodi če..... - po moje lahko živimo v nekem vakumu z dihalnimi aparati. Pa tudi svojega najljubšega se dotaknt ne smemouser posted image user posted image user posted image . Danes je itak že vse vsrano in škodljivo. Jaz čakam samo še na to, da neka raziskava pokaže, da je smrtno nevarno čepeti na RR. Pol bo pa res konec svetauser posted image user posted image user posted image .

Dost heca, moram it sterilizirat pa pucat.

Jasna

(odgovor članu zrajic)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Spletni nakup oblačil
majch

Kako pogosto kupujete oblačila na spletu?

vsak teden (2%)

1-3 na mesec (5%)

nekajkrat letno (20%)

ne kupujem (73%)


Število vseh glasov: 97

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!