mojčca -> RE: Ležišča DORMEO (1.12.2005 10:33:19)
|
No, glede na to, da vse hvalite Dormeo, pa ga bom jaz skritizirala. Katastrofa. Ko sva ga imela, je bilo eno leto vse lepo in prav - super za spati, itd. Po enem letu, pa se je jogi kar pogreznil, tam, kjer sem ležala jaz oz. moj partner je nastala luknja. Ja, dobesedno si se kar zvalil vanjo. No, jogi sva reklamirala in dobila novega (so nama rekli, da je bila kao tovarniška napaka). Po enem letu pa zopet ista pesem. Zopet sva ga reklamirala in zahtevala nazaj denar, ki sva ga tudi dobila. Pa nisem edina, ki nisem zadovoljna s tem ležiščem. Na sosednjem forumu sem našla kar nekaj kritik na račun Dormea, pa tudi jaz poznam veliko NEZADOVOLJNIH uporabnikov. Saj pravim, eno leto je jogi v redu, potem pa se začne. No, ravno prejšnji teden je svakinja govorila z gospo, ki je jogi reklamirala že 9 . To je moja izkušnja, odločitev pa je seveda tvoja. Ti pa priporočam, da se pred nakupom jogija dobro pozanimaš in vsak jogi preizkusiš, kajti ne kupuješ ga za eno leto in na njem vsak dan prespiš toliko in toliko ur. Tega, ki sva ga kupila sedaj je super, res pa, da je bil tudi dražji.
|
|
|
|