Zasledila sem,da večina hvalite kremico bubchen wind und wetter,vem da se jo da kupit v DM-mu,tam sicer stane 900 sit,zanima me ali se jo da dobiti kje ceneje?
Hvala in lp
mojcadamijan -> RE: Krema za obraz (1.12.2005 9:02:31)
Tudi nivea ima wind&wetter kremo-mogoče je cenejša-nažalost ne vem cene, vem pa da jo imajo tudi v merkatorju
L & L -> RE: Krema za obraz (1.12.2005 9:14:35)
V Mulerju. Tam so kreme od Bubchen dost cenejše, recimo tista za rito 150 ml je v DM okol osemsto (po mojem) v Mulerju je oa mal čez 400 [sm=bravo.gif]. Tista ki jo ti rabiš je pa mislim da okol 600, sem že pozabla, kaj čmo imam pač kratek spomin [sm=smiley36.gif].
Sash -> RE: Krema za obraz (1.12.2005 9:54:55)
Moj sinek je imel rdeča lička in sem tukaj spraševala s čim naj mu mažem. Predlagale so mi niveiono kremo wind&wetter in rečem, da je super. Kupla sem jo v Mercatoju. Sedaj je v akciji in je bila nekaj čez 600 sit. Bubchen wind und wetter kreme pa nisem še sprobala, ker je žal nisem dobila. Sash
L & L -> RE: Krema za obraz (1.12.2005 12:44:41)
Oj. Ravnokar se vračam iz potepa, bila sem v Pikapolonici v Kranju in imajo kremico znižano, stane nekaj čez 600 sit. Pa še ful lepo kapico sem kupla za našega pikota, bila je samo 790 sit [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].
petraz -> RE: Krema za obraz (1.12.2005 14:13:30)
Jaz sem v soboto kupila kremo od Niveje wind&wetter, v Mercatorju, stane 659sit (tu nekje) in je prav tako vredu kot od Bubchen.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]