Sem si le upala (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Badeja -> Sem si le upala (30.11.2005 21:20:42)

Pozdravljene!

Po dolgem času se vam spet oglašam, pa saj že ves mesec premišljujem ali naj se vrnem na forum, saj se prav slabo počutim, ker se tako dolgo nisem javila, pred porodom pa neprestano ˝ visela ˝ na računalniku.

Pa resnično prej ni šlo. Naj vam v nekaj stavkih povem kaj se je tačas dogajalo z nami.

Rodili smo 31. avgusta, sinka Jana, težkega 3610 g in velikega 50, 5 cm.
Po 10 dneh so se pri nas začele kolike in to tako močne, da je mali prenehal dihat ( kakšnih 10 s) in postal ves moder v obraz tako močno je jokal. Probali smo vse mogoče kapljice in kreme, vendar ni nič pomagalo. Jokal je tudi po 3- 4 ure neprestano.
Po 2 mesecih smo probali še z lešnikovim oljem in takrat se je stanje umirilo.
Zdaj smo pridni, le spančkamo bolj malo. Čez dan 1- 1,5 ure in še to po obrokih in na roki. Ponoči pa na 3-4 ure, odvisno kakšen dan imamo, saj se zgodi tudi 5 ur, samo če ga pohvalim, potem...

Vem, da to ni opravičilo, da me tako dolgo ni bilo na spregled, pa vendar...

Lep večer vam želim!




Grascakinja -> RE: Sem si le upala (30.11.2005 21:23:25)

Welcome back!

Držim pesti, da vam hitro mine čas brez spanja in z veliko joka!




mamči -> RE: Sem si le upala (30.11.2005 21:43:05)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] dobrodošla, sčasoma boš mela mal več cajta  ( če verješ [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] )- z mano na čelu (naš je pa rojen 14.8)  [sm=smiley20.gif]. Mi smo skoz v gibanju in ta čas, ko sem tu gor si  mukoma odtegnem poleg dojenčka in triletnika. Ko bom pa v službi, bo pa itak RR zelo na redko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]




KODA -> RE: Sem si le upala (1.12.2005 1:36:53)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]za sinčka Jana in dobrodošla nazaj.




Seven* -> RE: Sem si le upala (1.12.2005 7:58:20)

No, jaz se moram na tem mestu opraviciti Barbari2, da sem pobegnila iz njene sobe. Rodile sva namrec isti dan in so naju dali v isto sobo. Ker so meni Emico odpeljali je bilo enostavno pretezko bit se s kaksnim dojenckom v sobi.. Zato sem prosila, da me premestijo. Barbara, upam da razumes. Ema pa se dobro drzi, je na na forumu dosti napisanega! Saj si verjetno razumela glede na to kaksna je bila situacija..




Badeja -> RE: Sem si le upala (1.12.2005 9:48:24)

Draga Seven!

Seveda sem te razumela, vsaj poskušala sem te. Dokler se podobno ne zgodi tebi itak ne moreš vedeti, kaj drugi v resnici čuti. Le predstavljaš si lahko.

Sem pa veliko veliko mislila na vaju in držala pesti, da bi se čimprej vse uredilo. Ko sem po dolgem času le prišla pogledat na forum, me je prav stisnilo pri srcu, ko sem prebrala skozi kaj je vaša družinica morala iti.

Seven, hvala ti za prvo noč, si mi veliko pomagala!

Pozdravček od naju, pa vse dobro vam želim!



Vsem ostalim pa hvala za podporo pri moji vrnitvi in hvala za lepe želje!




petraz -> RE: Sem si le upala (1.12.2005 11:21:13)

Dobrodošla nazaj.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Saj te razumemo... Ob enem pa ČESTITKE!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




Stran: [1]