|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ponosna babi,sporoča,da njen vnuk..
30.11.2005 20:41:36   
Anonimen
Vsak dan več znauser posted image
Dve leti in tri mesece življenja so za njim,Od prvega trenutka njegovega rojstva z užitkom spremljam njegov razvoj in sposobnost učenja.
Komaj sem čakala,da začne govorit in seveda dočakala,pa čeprav v nekih trenutkih potrebujem,leksikon,ki bi mi razložil,kaj bi rad povedal,ampak samo včasihuser posted image Kajti,če si z otrokom od rojstva,niso potrebne čiste razločne besede,da bi ga razumel,razumeš ga pač,samo po sebi umevno,bereš mu misli,geste,skratka točno veš kaj si želi,kaj ti želi povedati.
Sedaj sva se naučila imena prstov na roki,pa dijaloge risank tudi pozna na pamet(jaz tudiuser posted image )ve naštimat videorekorder,pa pralni stroj:ve kam se da perilo,kam prašek in kam mehčalecuser posted image
Ja pa tudi kuhat bo kmalu znal,brez pretiravanjauser posted image ko me opazuje kako kuham mi on pove,kaj in kakšno začimbo naj dam v hranouser posted image
Sedaj se bova začela trudit bratuser posted image no to moram še preizkusit,če bo pokazal zanimanje,pa seveda,če se ne bo naučil na pamet tekstauser posted image user posted image
V glavnem babi je ponosna na svojega vnukauser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ponosna babi,sporoča,da njen vnuk..
30.11.2005 20:43:42   
snorlax
BRAVO BABI, BRAVO VNUČEK! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2005 20:52:14   
HuAnita
user posted image Tisto o kuhi mi je posebej zanimivo. Si komaj čakala, da te malo razbremeni, ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2005 20:54:01   
smrček
user posted image  Bravo babi, oh, ko bi le vsi naši sončki imeli takšne babice.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2005 20:57:09   
Anonimen
Bravo babi! Timi je srečen, ker te ima.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2005 20:57:24   
Anonimen
Sem važna kajne?user posted image Priznam!!!
Ja zelo ga kuha zanima,bom pa morala počakt,da preraste štedilnik,takole na stolu stoječ,me je kar malo strah,ker ne vem,kdaj ga bo pičilo in ko ne bo nikogar tisti trenutek poleg,pa da bo potegnil stol k štedilniku.
Aja tudi palčinke zna narestuser posted image user posted image celo predpasnik si takrat privežeuser posted image .Naredi testo,pol jih pa s pomočjo nonota peče in meče v zrakuser posted image (jaz pa upam,da se kašna ne prilepi na strop)

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2005 21:02:14   
Anonimen
Lepo Neva! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.11.2005 21:03:03   
anitaz
Bravo za babi!! user posted image user posted image  Več takih rabimo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.11.2005 21:03:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Lepo Neva! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A ti pa kar za mano?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.11.2005 21:07:41   
muki1
Kaj naj rečem, res je lepo, da ima tako babi. Pa ful moderno, internetno babi. Kako te bo še zafrkaval na ta račun nekega lepega dne.
Ja, babica, ki je stara in z ruto na glavi, pa štedilnikom na drva v kuhinji in muckom, ki drema v kotu na stolu, je še samo v pravljicah....ali še kje?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.11.2005 21:08:21   
Anonimen
Neva zdaj ga pa nauči še prah brisat, sesat in likat. user posted image
Potem pa lahko daš noge v luft.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.11.2005 21:19:36   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Sej že pometa!!!Danes se je spravil celo pomivat po tleh po že pomitemuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
30.11.2005 21:21:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Kaj naj rečem, res je lepo, da ima tako babi. Pa ful moderno, internetno babi. Kako te bo še zafrkaval na ta račun nekega lepega dne.
Ja, babica, ki je stara in z ruto na glavi, pa štedilnikom na drva v kuhinji in muckom, ki drema v kotu na stolu, je še samo v pravljicah....ali še kje?

No nič drugega ne bo,kot še eden v vrsti,ki se bo z mano kregal
za mesto pri računalnikuuser posted image U bistvu se že,ker hoče risanke gledat,jaz pa hočem na RRuser posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
30.11.2005 21:51:51   
Piškotka~
user posted image user posted image user posted image  ZA BABICO NEVO IN user posted image user posted image user posted image  ZA NJENEGA VNUČKA! PA LP NA PRIMORSKO

Mamica Luku in Maticu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
30.11.2005 23:35:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Piškotka~)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
1.12.2005 0:24:05   
KODA
En user posted image user posted image  za babi
Enuser posted image user posted image za vnučka.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.12.2005 7:55:14   
darjatimci
O Neva tole tvoje pisanje je pa tako lepo za prebrat,kako krasno je imet tako babi,upam da tvoja hči ve kakšen zaklad ima,naš Timotej ima pa dve leti in osem mesecev in je tak inovator,da ni za povedat,klepeta,poje pesmice samo s kahlico smo pa malo zadaj,pa me zanima kako to pri vas kaj deluje,pri prvih dveh je bilo to prej,saj veš tamalček je pa malo scrklanček.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.12.2005 8:00:48   
dory
Tole neva si pa tko lepo napisala...bravo babi..kako ne bi bla ponosna na takega korenjaka....lupcka timiju :)

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.12.2005 8:19:57   
Marogica
Zelo lepo napisano Neva6, res si lahko ponosna na svojega vnućka. Mislim pa, da je lahko on tudi nate ponosen.........

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.12.2005 8:24:53   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: darjatimci

O Neva tole tvoje pisanje je pa tako lepo za prebrat,kako krasno je imet tako babi,upam da tvoja hči ve kakšen zaklad ima,naš Timotej ima pa dve leti in osem mesecev in je tak inovator,da ni za povedat,klepeta,poje pesmice samo s kahlico smo pa malo zadaj,pa me zanima kako to pri vas kaj deluje,pri prvih dveh je bilo to prej,saj veš tamalček je pa malo scrklanček.

Jah no tudi mi smo se skregali s kahlico in školjko.Še pred časom je šel na školjko,zdaj pa nič večuser posted image Za kakat mu moramo dat gor plenicouser posted image drugače zadrži.
Pa ga bo minilo,samo potrpljenje iz naše strani je potrebno,pa bomo prebredli to trenutno muho.user posted image
Teja,mi imamo tudi težave z trmo,ajoj pa kakšno.Csrkljan pa je to pa,nas je preveč okoli njega,ki mu bere želje iz oči.Vse hoče doseč z jokom in trmo.Sem si že obljubila,da ga moram v roke prijet in pomagat njegovi mamici.Nč več popuščanja.user posted image

(odgovor članu darjatimci)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
1.12.2005 8:34:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
1.12.2005 8:40:16   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image A niso za pojest????????Zlati otočkiuser posted image
Naš me je včeraj skregal,ker sem ropotala z lonciuser posted image
Ma babiiiiiii,"poka madona(na žalost se je naučil kletvico)bunga onci!!!!!!!(lonci)

Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
1.12.2005 8:47:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
1.12.2005 9:00:44   
Anonimen
Bagi,kaj bova samo midve tekmovale,kolko naši mulčki znajo?
Naš ko vidi da se na TV lubčkajo,takoj priteče in začne lubčat koga od nasuser posted image user posted image Timi tudi"Tic teta..mmmm,Timi tudi"user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
1.12.2005 9:10:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?