Gina
|
Jaz pa ne razumem takega stavak: Jaz se ne prepiram, je brez veze.... Če tuliš ali pa se muliš, je to nasilje. NIč od tega ni manjše nasilje. Ravno tako je nasilje, če se ne kregaš in svoje spelješ čez trupla, se pravi ne razparaljaš o zadevi. Obratno pa se nasilje nad tabo vrši, če se ne kregaš in vse popustiš. Kaj ste si res tisti, ki tako pravite tako zelo podobni s svojimi moškimi, ali so oni tako prilagodljivi ali ste ve tako prilagodljive......ali ste res vsi tisti tako zelo sposobni vedno se pogovorit, tudi če gre za stvar, ki vama obema z možem ogromno pomeni, pa imata čisto različno stališče do tega? P.S. Kira. Moja mami in oči se nikoli nista drla, nikoli drug drugemu kaj hudega storila, ampak moja mami je vedno, ko je prišlo do tega, da je bila prizadeta, jokala, moj oče se je pa vedno mulil. Tudi do mene se je držal lahko dneve dolgo. Jaz živa ne prenesem, da se kdo muli. Meni je to pustilo take posledice, da ti povedat ne morem. ČLoveka takoj zapustim, ga ne sprejemam niti ne toleriram niti 5 minut pri teh dejanjih, zgubim zaupanje in spoštovanje. Ne prenesem ignoranta, kar je obliki nasilneža, v nikomer, še sebi ne priznam, da je ta del tudi v meni, kot v vseh ljudeh. Pa nisem mislila s tem nič o tebi, ker jaz pa obratno delam, kar pa ti ne preneseš, bi lahko ti obratno enako napisala. Hočem reči, da nobeno nasilje ni ok in da je kreganje v obliki kričanja enako kot muljenje - huda oblika, ki otroke lahko rani enako mnogo.
|