Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: VGNEZDITVENA KRVAVITEV? 30.11.2005 13:14:03
|
|
|
|
magnolija
|
6-12 dni po oploditvi, lahk pride do vgnezditvene krvavitve, jaz sem sedmi dan imela madež, kot bi hotela postat bolna, ampak še zdaj ne vem, če sem al nisem, čakam vikend. Mal še potrpi.
|
|
|
|
RE: VGNEZDITVENA KRVAVITEV? 30.11.2005 13:23:22
|
|
|
|
vampirka
|
Glede na datum je šlo verjetno za krvavitev po ovulaciji (če imaš M na 29-30 dni, potem je O na 15-16 dan), ko se spremeni hormonsko ravnovesje. Do vgnezditvene krvavitve pride že kot ime pove - ob vgnezditvi, ki pa je 6-8 dni po O.
|
|
|
|
RE: VGNEZDITVENA KRVAVITEV? 30.11.2005 13:27:01
|
|
|
|
KODA
|
Jaz sem imela cca 7 dni po ovulaciji blago nežno roza flekec in sem že mislila,da mi malo prehiteva.No pa je potem ni bilo.
|
|
RE: VGNEZDITVENA KRVAVITEV? 30.11.2005 16:03:55
|
|
|
|
*goldfish*
|
Vgnezditvena krvavitev je takrat, ko čakaš menstruacijo. Vsaj pri meni je tako bilo Čakala menstruacijo, pol pa je bil samo mali rjavi madež
|
|
|
|
RE: VGNEZDITVENA KRVAVITEV? 30.11.2005 17:33:42
|
|
|
|
PIKA
|
Žal se je to spremenilo v pravo in sicer 11 dni pred rokom .
|
|
|
|
RE: VGNEZDITVENA KRVAVITEV? 1.12.2005 7:40:26
|
|
|
|
čveka
|
No, men se je tut vse sorti že dogajalo, taki in onaki rjavi izcedki in krvavitve. Tut jst bi rekla, da je to ovulacijska krvavitev.Če pa ni....pol pa juhej, juhej . Jst sem v času odkar načrtujeva opazila vse sort izcedke, krvavitve, ki jih prej ni bilo, no ne vem...al so bili, al pa nisem bila pozorna....zdej definitivno sem. LPČ
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?