boleč trebušček (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> boleč trebušček (29.11.2005 21:25:05)

ojla. sem čisto sveža na vašem forumu. imam pa en problem...
noseča sem 16 5/7 in imam bolečine v spodnjem delu trebuha. vem, da so bolečine v nosečnosti povsem normalen pojav..se maternica razteza. mene pa trebuh boli, ko narahlo pritisnem nanj.me malo skrbi, ker take bolečine pa še nisem imela v nosečnosti. sicer so se mi v urinu pokazala neke bakterije. to naj ne bi bilo nič hudega. me zanima, ali ima katera podoben problem in ali je to normalno?  je možno da so te bakterije kako povezane s to bolečino? npr. da imam vnetje mehurja in me zato boli?

moj g ni ravno zgovoren [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], zato pa vas prosim za kakšno informacijo

vnaprej hvala za odgovore

Anonimen -> RE: boleč trebušček (29.11.2005 21:34:05)

Ne vem kakšna je ta bolečina. Mene je vedno skelel, če sem se ga dotaknila. Ko gledam ali berem, kako nekatere božajo trebuhe, me še zdaj skomina. Jaz sem ga sploh nisem mogla dotaknit, kaj šele, da se ga je kdo drug. Posebej zgornji del je bila kriza. Še zdaj me malo, po treh letih in pol, odkar sem rodila. Nimam pojma, zakaj.

Anonimen -> RE: boleč trebušček (29.11.2005 21:41:28)

skelil me ne, boli pa. in to samo v spodnjem delu. bolečine pa ne znam opisat[sm=smiley6.gif] 
sem tudi malo panična(priznam), ker sem imela maja ss v 13t. to pa je malo pozno za ss.  pa tudi v tej nos. ni šlo brez težav.

hvala za odgovor

Stran: [1]