Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nenaden strah pred vodo... 29.11.2005 21:05:21
|
|
|
|
m_m
|
Naša mala se pri 7m nenadoma boji vode. Na kopanju na bazenu včeraj je bilo v vodi še vse fajn, tam pod tušem pa že jok. Doma v banji danes pa groza - histeričen jok. Pa sem ji samo noge namočla. Temperatura bla v redu. Je rabla 15 min da se je potolažla. Potem niti banje videt ni hotla, se je že drla. Še ko sem ji roke pod pipo prala, je stokala. Uro po tem, ko sem si samo jaz roke prala pod pipo, njo sem mela pa v naročju da je gledala, pa se je nakremžila. Bomo šli kar nazaj na čebriček, čeprav tut tega ne mara več preveč, to je bil tut razlog zakaj smo probale v banji. Koliko časa naj počakam, preden spet probam domače kopanje?
* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence. * * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje. * * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.
|
|
|
|
RE: nenaden strah pred vodo... 29.11.2005 21:13:20
|
|
|
|
giga
|
Probi vsak dan, ampak ne na silo. Mojemu palčku se je tut kr neki zamerl za dva dni, zdej je spet veliki oboževalec vode in tuša. kamorkol pridemo na obisk odkobaca v kopalnico - če imajo odprta vrata in se hoče kopat.
|
|
RE: nenaden strah pred vodo... 29.11.2005 23:58:15
|
|
|
|
KODA
|
Nič jo silit,da se ji ne bi voda zamerila..Bo že.Mogoče je pa samo tako obdobje.
|
|
RE: nenaden strah pred vodo... 30.11.2005 6:10:16
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Samo obdobje. Moja je od nekdaj fuuuul oboževala vodo in kopanje. In vedno znova je jokala, ko je blo treba iz banje. Pol pa kar naenjrat histeričen jok takoj, ko je nogice namočila To je trajalo 3 tedne, da sva se morali skupaj kopat, da sem jo sploh umila. Pol pa spet naenkrat vse OK in spet se fuuul rada kopa. Pojma nimam, kaj ji je takrat manjkalo. Pa se nikoli ni zgodilo nič takega, da bi se ustrašila vode. Pač ena njena finta. Nikar je ne sili in jo bo lepo minilo.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.