|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: rekord??
30.11.2005 9:21:17   
spacey
Liam je pri 3eh mesecih meril 7650 g in dolg je bil 66 cm

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 26
30.11.2005 18:09:51   
tina104
Za vse, ki sprašujete - velik je 62,5 cm. Imam nekaj slikic v albumu, da ga lahko vidite. Pediater pa je navdušen nad njim. V bistvu je Aljaž samo dojen in baje je to v redu, da je tako težek, ker če bi mu dodajala, bi bila to prevelika teža. Tako je rekel pediater, pa nekaj je še razložil, da se pač pri dojenih maščevje drugače nalaga kot pri tistih, ki so hranjeni z adaptiranim mlekom in se nekak bolj razporedi. Namreč jaz sem tudi razmišljala o tem, da je pretežek (meni se sicer zdi lep otrok, ampak ko sem slišala, koliko tehta, se mi je zdelo ogromno user posted image ) in  da boma midva prva dva, ki boma ovrgla teorijo, da dojen otrok ne more bit pretežek, pa zgleda, da teorija še vedno velja user posted image .

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 27
30.11.2005 18:26:58   
L & L
No naš je pa imel pri 3-eh mesecih 5700 g dolg je bil pa 61 cm.
Zdaj pri 5-ih jih ima pa 7150 g, dolg je pa 65 cm.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 28
30.11.2005 18:36:09   
Naja31
Moj je imel pri treh mesecih 7320 gr in 67 cm, pa je med večjimi. tvoj je res pravi mali velikan user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 29
30.11.2005 19:43:02   
Lana_s
Moja je tudi bolj buckasta. Pri treh mesecih pa je bila težka 7165g in velika 63 cm. Takrat je bila še samo dojena in mi je tudi pediatrinja rekla, da potem pa to ni preveč.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 30
30.11.2005 20:01:10   
viv_
Moja je imela pri treh mesecih 5635 g in 64 cm, pri pol leta pa 8350 in 70 cm. Pa je na vseh tabelah na zgornji meji user posted image

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?