|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JUNIJ, JUNIJ...
29.11.2005 13:29:31   
L & L
No da jaz enkrat odprem temo JUNIJ.
Moj junijček je že pravi korenjak user posted image , ravno danes smo bili na drugem cepljenju ( brez jokanja user posted image user posted image user posted image ), spotoma sva skočila še na tehtnico in je pokazala 7300, odšteli smo 150 zaradi bodijev in planičke user posted image (porodna 2470).
Tudi sadne kašice pridno papamo, in seveda zelenjavico, naj raje pa ima korenčka, bo videl kot sokol user posted image .
Drugače je pa zdrav in večinoma vesel, imamo ga naj rajši na tem planeti.
Aja imamo tudi že prvi zobek user posted image .

Lepo se imejte veliko se smejte in crkljejteuser posted image .
Lp user posted image Patrik in mami Lidija.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JUNIJ, JUNIJ...
29.11.2005 15:19:35   
Anonimen
HalO!user posted image

Mi2 sva danes tudi iz posvetovalnice in stanje je sledeče:

Imamo 8030g in 68cm!user posted image

Ful se nam je ostavlo, tako, da ne rastemo več na ogromno!user posted image user posted image user posted image

Mi2 imava že 2. gosta obroka(zjutraj sajde, za kosilo zelenjava), in potem še 2x mlekec!user posted image

Sva ful pridna, dobila sva tudi 3.ceplenje in je jokal, ker sva bla sitna, zdaj pa že veselo kričima na kavču!user posted image user posted image

(odgovor članu L & L)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2005 19:03:10   
SashaB
Mi zadnje čase radi zaspimo na trebušku. Sicer pa sedaj pasemo kravice z ritko v zraku in se počasi porivamo. user posted image Obračamo pa se nikakor ne.

Mislim da imamo nekje 8 kg.
Dopoldne papamo sadje, drugače pa še mlekeca. Sedaj bomo začeli z zelenjavo popoldan.user posted image Smo poskušali zvečer malo zgostiti pa nikakor ne gre prav rado po grlu in do sedaj tudi ni prav nič pomagalo pri spanju. Jaz sem že pravi zombi, ker se še vedno ponoči 2x zbuja in veselo papa (včasih tudi noče nazaj zaspati in imamo pravi cirkus). user posted image  Drugače pa je pravi veseljak in se čez cel dan veselo smeji, tudi včasih sam igra in veselo pogovarja. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2005 4:43:36   
Lana_s
Tina je včeraj dobila prvi zobekuser posted image .
Že približno 14 dni samostojno sedi, zelo rada pleše, najbolj pa se smeji, če jo postavim na noge. Z igračami se lahko zamoti za kakšnih 15 minut, samo mora biti mami zraven, samo toliko da ni sama. Prevračati se noče, kravice pa ful rada pase, se smeji zraven in cvili. Vedno bolj glasna je, samo čeblja in preizkuša nove zvoke - večinoma cviljenje. Obožuje računalnik (lahko pogledate v albumu) in tipkovnico, z njo ne morem kaj na računalniku pogledat, ker samo tolče po tipkovnici in odpira vse mogočeuser posted image

Naslednji teden pa morema dati kri in vodo, pa še posvetovalnico ima in cepljenje.

Vsak dan je lepša in vedno več veselja je z njouser posted image user posted image user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2005 14:38:30   
mišek
No naj še mi2 dodava svoje. Nas pa miči alergijauser posted image , tako da je mami na strogi dieti brez mleka, jajc in pšenice. Se pa stanje zelo izbojšujeuser posted image tako da smo na pravi poti. Na kaj smo alergični še ne vemo, ker imamo naslednji teden alergološko ambulanto. Mi se še kar dojimouser posted image , čez 10 dni pa bomo začeli jesti tudi drugo hrano. Naš korenjak se obrača s hrbta na trebuhuser posted image , danes pa se je začel tudi s trebuha na hrbetuser posted image . Ko pase kravice se z rokicami dvigne visoko, sedaj pa je začel že tudi dvigovati rito. Vsak dan iznajde nove zvoke in glasove. Zaradi alergije se nam je teža malo ustavila 7800 in višina 72cm. Sedimo še ne čisto sami, smo pa radi v stolčku za hranjenje in opazujemo mamo kaj delauser posted image .

Lep pozdrav vsem mamicam in njihovim otročkom.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2005 18:56:12   
špelin@
Naša mala user posted image je pravi SONČEK user posted image

O telesnih merah trenutno ne bi znala nič povedati, ker imamo pregled prihodnjo teden user posted image

Drugače pa zdaj resnično UŽIVAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOOO!!!

user posted image user posted image user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2005 19:48:35   
Anonimen
Joj, kak se me malo menimouser posted image user posted image user posted image To ni normalno-babe smouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Ste že kaj na gosti in kaj papcate?.........Mi smo že na 2. gostih obrokih in je suppeeerrr!user posted image

user posted image Že kažete kakšne znake zanimanja po plazenju, kotaljenju,..?..........Ničuser posted image user posted image

user posted image Kake frizurce mate kaj?.........Nam je komaj zdaj začelo poganjatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2005 20:30:34   
L & L
No junijke smo lenčine to je blo tko že prejuser posted image .
Mi imami enega in pol, sadni je že samostojni, zelenjavo imamo pa tam ene 125 ml + mlekeca. Ampak če bi mu dajala samo korenčka pol bi blo to v ne omejenih količinah user posted image , pač smo bol zajčkaste sorte.
Puzamo nič, obračamo se samo iz trbuha na hrbet, pa še to če nam slučajno rata.
Aja imamo pa že dva zobija, še mal pa bomo ščetkaluser posted image .
No sedimo pa že skoraj samostojnouser posted image user posted image
Frizura je pa že od začetka ista.

Veliko veselja z vašimi pikci in uživajte, pa kaj večkat kaj napišite.
Lpuser posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2005 23:14:59   
Lana_s
Tini domača zelenjava ne gre najbolj po grluuser posted image  (no, saj kdo pa ima rad neslano zelenjavouser posted image ), kupljene kašice pa ima ful rada. Sadni obrok že imama, z zelenjavo pa malo mencama.
Laski so ji tudi komaj zdaj začeli spet malo "poganjat" prva runda se je precej zrečilauser posted image
Sedi že samauser posted image , prekucnit se noče (pa tudi če ji plačam neuser posted image user posted image ), rada je na nogicah, tako se v trenutku razveseli.

Kaj pa ve kaj delate? Jaz se nekak "trudim" še na faks hodit, še mi je nekaj izpitov ostalo, pa se mi ne da najbolj. Jutri glih imam en izpit, pa raje za računalnikom sedim kot za knjigouser posted image  

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.12.2005 9:10:45   
špelin@
Mi smo sicer še brez zobkov, ampak mala že korajžno melje samo z vilicami pretlačen krompir in majhne koščke buč v omaki user posted image  To ima ful rada in ko sem ji dala za poskusiti s svojega krožnika, so se usta na stežaj odpirala user posted image  Pa je dobila še ona svojo porcijo user posted image  
Sadni obrok imamo že nekaj časa samostojen, po zelenjavi pa še dobi flaško mleka.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.12.2005 10:59:02   
mišek
Moj sončekuser posted image se zaradi alergije še kar doji, vendar se stanje res zelo izboljšuje. Sem hotela počakati do alergološke amb. pa sem rekla bom kar začela, saj bom sama videla če bodo po kakšni hrani izpuščaji. Drugače je pa pravi lumpuser posted image , smeji se zelo rad in se samo njega sliši v hiši, ja pa tudi mamico, ko se z njim pogovarja. Sedaj, ko se že obračauser posted image v obe strani moram kar pazit na njega, saj se hitro kam udari. Cepljeni smo bili prejšnji teden, jokali nismo nič, smo pa doma dobili vročino 38,5 in še naslednji dan smo imeli 38 stopinjuser posted image user posted image , se že zdaj sprašujem kako bo po tretjem cepljenju.

Moj sonček je že ob rojstvu imel frizuro, pa so se mu potem laski razrečli, sedaj pa ima spet novo čupo, mu kar hitro spet rastejo.
Kaj pa mami počne? Na službo še ne študira, čeprav se velikokrat sliši s svojimi sodelavkami, sedaj pa mami doma skrbi za svojega sončka in  se imamo fajn. Kilogrami gredo počasi dol, vendar bo še potrebno nekaj časa, da bomo na isti teži kot pred porodom.

Me pa zanima kaj boste ve kupile svojim sončkom za miklavža in božička ali boste vse združile? Moj sonček je dobil stolček za hranjenje in če pomislim je tako in tako skoraj vsak dan miklavž ali božiček. Novo leto pa bomo letos pričakali doma, prvič vsi 3 skupaj.

Katere pripomočke uporabljate? Ali imate stajco. Mi imamo kar gobo na tleh na kateri se prevrača.

Naj bo z moje strani dovolj.

LP OD MENE IN MOJEGAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.12.2005 23:39:47   
katja pv
Naš Matija je tudi že korenjak pri svojih 5,5 mesecih, pri drugem cepljenju pri 4,5 je tehtal 7700 g in meril 68 cm. Spodnja dva zobka imamo že en mesec, tako da jih moram kar pozorno očistiti po zadnjem dojenju. Trenutno smo bolj na dojenju kot na drugi hrani. Začeli smo tudi že z gosto hrano. Najraje ima korenček in bi ga jedel non stop, se ga pa po cca 120 g naveliča in si zaželi malo maminega mleka, potem pa omaga in zaspi za 30 minut. Prevračamo se predvsem iz hrbta na trebuh in pasemo kravice. Danes mu je celo uspelo izvesti obrat iz trebuha na hrbet. Na trebuhu pa se vrti kot vrtavka v krogu. Če moram kaj delati ga položim v avtosedežek v katerem obvlada guganje, da kar divja po dnevni sobi in vriska od veselja. Sedaj vstopa v fazo ko postaja rahlo nezaupljiv, če ga želi kdo, ki ga že nekaj dni ni videl, takoj prijeti v naročje in se prične pošteno zmrdovati. Ne pomaga prav nobeno pokanje obrazov in spuščanje smešnih glasov. Osebo si pač mora ogledat in proučit iz maminega ali očkovega naročja šele nato gre k drugim v naročje. Je pa pravi dobrovoljček in se zelo rad smeje. Predvsem pa hoče nenehno opazovati okolico in dogajanje okrog sebe neglede na to ali se doji ali počne kaj drugega.
Meseci mi tako hitro minevajo da je kar groza. En dva tri pa bo junij tu, ko bo treba ponovno v službo, na srečo samo za 4 ure.

Pozdravčke vsem
Katja

(odgovor članu mišek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.12.2005 11:36:32   
Anonimen
no,pa da še mi2 dodava svoje.
še 11 dni pa bo naša pika mlada 6mes!uh,kako leti ta čas!
še vedno se samo dojiva,ker karkoli ji dam za poskusit,pljune ven.ali ji naredim doma sadje,zelenjavo,ali ji kupim-vse je škifo.in tako je še kar na zizi.
pred 14 dnevi je imela7010g in 65cm.tretje cepljenje imamo 3.januarja.
uspeli so ji prvi zlogi ma-ma,na-na,ne-ne,ta-ta,te-te,ba-ba,da-da,...in vse na to temo...ful si sesa prste na nogah.nekaj časa ji uspe sedeti sama,potem se zvrne na nos.in potem je cela štala,ker nikakor noče biti na trebuhu.krave pase z ritjo v zraku.tudi prevrača in obrača se še ne.bolj lene sorte,kaj čmo.
najraje je v naročju,da vse vidi in da lahko neovirano brca in krili in maha.in skače-to je zdej v modi.v ležalniku-ni šans,niti minutke,tudi če prav lepo sedi v njem.raje je v stolčku,če že mora,ker ima mizico in kup igrač.rada se igra s plastičnim lončkom in papirnatim krožnikom,s kuhalnico ali pa tolče z žlico po posodi,da vse doni.če ji sezidamo stolp iz lončkov,jih ful z užitkom podre in se zraven reži.najbolj se reži,če delamo vse sorte neumnosti.ja pa tudi lego so zakon.pa moj obraz,nos,oči,lasje ušesa.
zdej smo že ves teden doma,ker nam je velika sestra prinesla iz šole cel kup bacilov in je mala vse pobrala.
ponoči še vedno spim nič.oz.kolikor pač lahko,če se dojimo na 3ure.spat gre ob 20. in potem je ob 23 in 2 in 5 in ob 7 vstanemo.čez dan spi od 2-4ure.
kaj še lahko poročam?
čez 14 dni gremo smučat za par dni.upam,da mi bo uspelo med enim in drugim dojenjem malo posmučat s taveliko piko!

LP vsem junijskimuser posted image !

(odgovor članu katja pv)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
6.12.2005 13:21:41   
katarina2004
malce pozno a vseeno se mi 2 :

nas Luka je ze pravi mali fantek (le kje je tista strucka iz porodnisniceuser posted image ). Ima okoli 9kg in 73 cm. Je pravi dobrovoljcek samo da je sit pa je vse v najlepsem redu. Imava en sadni obrok in 3 mlecne pol 150 do 180ml. Danes smo pa probali malo buck in krompircka pa smo kar vriskali od veselja. Jutri bomo dobili 3 pikico v rito.Prvo smo bolj slabo prenesli pri drugi pa na veliko presenecenje prav dobro. Ponoci spimo od 20 do 6.30-7 zjutraj se malo podojimo in malo se zadremamo. Vcasih pa ne moremo spati in se zbudimo sredi noci potem pa je veselica.

Zelo rad je v stolcku za hranjenje , ki pa se tudi guga zelo rad se vozi v avtu
imamo ze ta velik sedezek , ker v lupinco ga nismo vec spravili se
posebej, ko je bil oblecen ko eskimcek.Najraje pa je cisto nagi kar vriska in cvili in tlaci obe nogici naeenkrat v usta.Se vedno se tezko loci od dude in pa 2 igrack brez tega ne gremo nikamor. Zobekov se ni na spregled, ceprav se slini ko polzek.

Cas neusmiljeno hitro bezi, zato vsak trenutek z Lukcem maksimalno izkoristimo.

Pozdravcek vam in vasim sonckom

K+L

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.12.2005 17:36:02   
Anonimen
mi pa imamo prvi zobek,tralala!!!!user posted image
sploh ne bi vedela,da je pokukal ven,če ne bi našauser posted image  ugriznila tavelike v prst...
zdej tudi že dobro sama sedi,se prekotali s trebuha na hrbet,tudi obratno včasih uspe,še vedno noče ničesar jesti pa sem ji ponudila že vse živo.samo ziza je zakon.
spimo vedno manj in še to samo pri meni.
igramo se ful,najbolj pa so zanimive lučke.
lep pozdrav vsem pa oglasite se še kaj...

(odgovor članu katarina2004)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
15.12.2005 20:45:41   
katja pv
Evo, že tri dni pridno spimo do jutra brez vmesnega zbujanja. Kar ne morem verjeti, pravo spalno razkošje. En obrok mleka sva uspela zamenjati za gosto hrano, dalje pa bomo še malo počakali. Nabavili smo mu tudi stolček za hranjenje, tako da bo sedaj lahko z nami pri mizi sedel in nas nasmejal. Pridno dviga ritko v zrak, žal pa se istočasno spusti z glavo k tlom - zgleda bolj ples kot kobacanje. Mu pa seveda uspe obrat za 360 stopinj in veličasten protest zaradi predolgega ležanja na trebuhu (obrat nazaj uspeva le naključno). Še zmeraj je strašen dobrovoljček, ki razveseljuje starše in okolico. Včasih se tako zabavava, da smehu kar ni konca.
Kako nameravate zabeležiti prvo novo leto? Mi smo našemu nadebudnežu kupili knjigico v katero bomo zapisali posvetilo.

Katja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.12.2005 21:45:03   
Amoss
Jaz vedno kod zadnje.user posted image
Danes smo iz 3 cepljenja, stari 6 mesecev in en dan, težki 7050, veliki 67.user posted image user posted image user posted image user posted image
Nimamo še zobov, pa vseeno pridno meljemo, flaše ne jemo več, samo še hrano na žličko in to že cel mesec.
Drugače že sedi ob opori, se kotali in je nenormalno aktivna, se sprašujem če ni hiperuser posted image
V hojici  se že poganjamo tako da ma mami kakšne pol urce mir.user posted image
Laskov nimamo kaj ekstra imamo pa sinje modre oči.Prava beybauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , z očkami treplja kot Klavdija Šifrer.
Drugače pa smo pametni kot Einštajn, zna že pljuvat, ko noče več jest al pa kr vdari po žlici,
da že 5 z rokico, se smeji na glas ko se mama krega ko se suče in ves drekec razmaže po previjalni, je vedno dobre volje in se samo smeji.
Ve že da je fajn metat igrače na tla ker jih pol mama pobira.
Pokaže že nene, ko nekaj noče.
Spi še vedno ne celo noč se malo zbudimo al pa jokamo, malo pa se smejemo,....
Skratka trenutno se ne spomnim nič več, če pa se bom pa se še kaj oglasim.
Cartajte malčke, saj tako hitro rastejo da nam bodo kr naenkrat pobegnili skoz vrata v življenje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.12.2005 0:00:54   
rozi81
Še midve, še midve. Kok ste vsi že veliki in težkiuser posted image . Mi bomo 26. stari 6m veliki smo 64 in težki 6,5kguser posted image . Ob porodu pa je bila velika 50 in težka 3020g.
Jemo pa 3X na dan gosto hrano in sicer zjutraj kašico iz sadja, popoldne kašico iz zelanjave in zvečer mlečno kašico, ki pa jo ima najraje. Vmes pa se še vedno dojimo. Seveda tudi ponoči, kar je pa že kar mučno, saj se dogaja da mi kašen dan hoče jesti tudi na dve uri ponoči in sem zjutraj kot zombi.
Zobkov še nimamo.
Za sabo imamo tudi že vsa cepljenja.

Joj punce polovica je že za nami, čist preveč hitr gre tole.
Bo treba še kakšnegauser posted image  narest.user posted image

Mal heca.

Lp S&Tuser posted image

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.12.2005 1:13:57   
lelaval
Tudi najša mlajša princeska je dopolnila 6 mesecev. user posted image  Zrasla je na 65 cem in se zredila na 6560 in in to le ob mamini zizi. user posted image  Vsa tri cepljenja so tudi že za nami. user posted image
Sedaj se komaj 2 dni uvajama s sadjem, tako, da poleg maminega mleka preizkuša šele jabolko.
Sicer pa se vseskozi smeji, osvojila je že zloge BA-BA, VAU-VAU
Frizurca - kot ob rojstvu (le prvi laski so izpadli, sedaj pa so novi -isti).
Zobkov še nima. Sedi tudi še ne (se takoj prekucne), na nogah niti pod razno noče stat, prevalov s hrbta na trebuh in obratno pa ji ni niti v interesu za osvajanje.user posted image  Pa bo že - ko ji pač bo.
Skratka, veselje jo je gledat, kako raste in se razvija, ker je pravi mali sonček.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.12.2005 16:01:33   
SashaB
No, pa smo ponovno s pregleda...kako hitro gre čas. Tudi nam se je sedaj rast malo utavila in smo dolgi 69 cm in imamo 8230 g (kar pa je še vedno zelo fino po standardih). user posted image
Zobkov še nimamo in se niti še nič ne kaže. Nam pa zato ritka veselo v zrak sili. Kljub vsem virozam (tudi ati jo je fasal) sva midva na srečo še ok. Ampak vseeno od časa do časa malo teživa, kar tako da ni slučajno mami kaj dolgčas.  user posted image  Poleg tega pa spanje ni naš največji hobi. Čez dan skoraj nič, ponoči pa imamo tudi redni intermezzo.
Sicer pa pridno papamo sadje in zelenjavo....ter full uživamo v kopanju...

Lepo se crkljajte še naprej in se še kaj oglaste! user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.12.2005 16:28:43   
špelin@
Pozdravček, dekleta user posted image user posted image user posted image

Naša user posted image  je en velik sonček user posted image
Zdaj je najbolj zabavno pri kosilu, ko mora obvezno jesti zraven (z mojega krožnika), ker drugače dobi popenitis user posted image  S tistimi brezzobimi dlesnimi zna mojstrsko zgristi koščke mesa user posted image  Nad mlekom iz flaške je vedno manj navdušena. Naravnost obožuje sadje, zelenjavo, meso, jogurt,... In je nora nad skorjicami kruha ali piškoti, ki jih s slino obdela do nerazpoznavnosti user posted image

Ogromno čeblja. Zjutraj, ko se zbudi, tudi po celo uro reglja v posteljici. Posnema zvoke, obrazno mimiko in je eno neverjetno družabno bitje. V množici ljudi (še posebej otrok) kar zasije user posted image  Tudi božičku se je prav sladko smejkala, ko jo je držal na svojih kolenih user posted image

Starejša sestrica jo ima neizmerno rada - mala pa jo prav po božje časti user posted image

Uživamo sto na uro!!!!!!!!!!!

(odgovor članu SashaB)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?