|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdaj posebna mazila proti strijam?
30.11.2005 12:04:51   
Anonimen
Catja to pa sploh ni odvisno od tega,ker si se mazala z oljem,koži si sicer pomagala da se ne izsuši.Lahko si srečnica,da imaš tako kvaliteto kože,ki je elastičnauser posted image

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
30.11.2005 12:18:31   
Naja30
dobro neva, si me prepričala. ampak ves ta postopek... ne vem, če se mi bo dalo vsak dan todelat user posted image . sicer pa,če so te kreme bolj lari fari... poskusila bom,pol pa bom vidla, če se mi bo dalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
30.11.2005 12:20:16   
Anonimen
Saj vem!!Zamudna,sitna zadeva.Občasno si jo pa le privošči,vmes pa kreme in kremice.user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
30.11.2005 12:46:05   
kofetek2010
po moje je tud odvisno od kože, kr ene, ki se niso tolk zredile med user posted image  pridelajo kljub mazanju kr velik strij user posted image

sama sem se med 1.nosečnostjo zredila za 20 kg in pridelala enih 5 strij (takih majhnih, dolgih cca. 2cm), ki pa so itak v bikini coni user posted image  mazala sem se bolj tko-tko user posted image

sedaj sem na 30 kg plusa in razen tistih starih strij, novih ne opažam user posted image  pa se tud ne mažem preveč, sem do sedaj porabila eno Sanosan kremo proti strijam in pol Afroditine multiaktivne kreme za občutljivo kožo user posted image  upam, da se mi ni koža preveč postarala od 1.nosečnosti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
30.11.2005 13:06:55   
kati*
kar se tiče dragih krem ... jaz sem kupila "ta dražjo" od Aventa ... se začela mazat pri 3mesecih in zmanjkalo mi jo je na začetku 9. meseca ... in cca. 4000 SIT se mi res ne zdi veliko za kremo, ki jo imaš tako dolgo in uporabljaš vsaj dan!! ... pa še masten nisi, kot po olju
zredila sem se pa za 20 kg in nimam strij in imam tudi zelo suho kožo (občutek da ti kožo vleče skup, če nisi namazan) - torej od kg in suhe/nesuhe po mojih izkušnjah ni odvisno

lp, K

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
3.12.2005 11:56:30   
Emm
user posted image  neva jst sem se tudi začela mazati že skoraj od 1 meseca nosečnosti z olivnim oljem potem malo kasneje,ker so jo moje kolegice zelo hvalile tudi z aventovo kremo proti strijam in aventovim oljem celo 3 krat na dan ampak nič.
Po trebuhu so strije zacvetele kot rožice saj je otrok bil zelo težek 4,520.Na notranji strani stegen in po prsih,ki sem jih mela kar velike.Tako kot je omenila že ena gor to je vse brezveze vse je odvisno od tipa kože.Če imaš elastično neboš "cvetela" če ne pa se pridruži ražicam kot jas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
4.12.2005 16:23:46   
p&b
jaz sem uporabljala eno najcenejših krem SANOSAN krema za nosečnice,kupljeno v intersparu,mazati sem si začela takoj ko sem opazila,da mi je začel trebušček rasti.Sedaj po porodu nimam nobene strije.Sicer pa sem že več kje slišala in tudi brala,da so si nekatere resnično ful mazale in to z dražjimi krememi pa so jih kljub temu dobile,druge pa si sploh niso mazale,pa jih niso dobile.Mislim,da je to odvisno od vsake posameznice,kakšno prožnost kože ima in pa po moje ni dobro,da se še sami preveč zredimo,saj se mora koža preveč hitro raztegovati,kar pa lahko res privede do strij.Torej,če se prehranjuješ normalno(ne za dva),ti bo trebušček lepo počasi rastel in koža bo imela čas,da se počasi razteguje. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?