Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj posebna mazila proti strijam? 30.11.2005 12:04:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Catja to pa sploh ni odvisno od tega,ker si se mazala z oljem,koži si sicer pomagala da se ne izsuši.Lahko si srečnica,da imaš tako kvaliteto kože,ki je elastična
|
|
|
|
RE: Kdaj posebna mazila proti strijam? 30.11.2005 12:18:31
|
|
|
|
Naja30
|
dobro neva, si me prepričala. ampak ves ta postopek... ne vem, če se mi bo dalo vsak dan todelat . sicer pa,če so te kreme bolj lari fari... poskusila bom,pol pa bom vidla, če se mi bo dalo.
|
|
|
|
RE: Kdaj posebna mazila proti strijam? 30.11.2005 12:20:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj vem!!Zamudna,sitna zadeva.Občasno si jo pa le privošči,vmes pa kreme in kremice.
|
|
|
|
RE: Kdaj posebna mazila proti strijam? 30.11.2005 12:46:05
|
|
|
|
kofetek2010
|
po moje je tud odvisno od kože, kr ene, ki se niso tolk zredile med pridelajo kljub mazanju kr velik strij sama sem se med 1.nosečnostjo zredila za 20 kg in pridelala enih 5 strij (takih majhnih, dolgih cca. 2cm), ki pa so itak v bikini coni mazala sem se bolj tko-tko sedaj sem na 30 kg plusa in razen tistih starih strij, novih ne opažam pa se tud ne mažem preveč, sem do sedaj porabila eno Sanosan kremo proti strijam in pol Afroditine multiaktivne kreme za občutljivo kožo upam, da se mi ni koža preveč postarala od 1.nosečnosti
|
|
|
|
RE: Kdaj posebna mazila proti strijam? 30.11.2005 13:06:55
|
|
|
|
kati*
|
kar se tiče dragih krem ... jaz sem kupila "ta dražjo" od Aventa ... se začela mazat pri 3mesecih in zmanjkalo mi jo je na začetku 9. meseca ... in cca. 4000 SIT se mi res ne zdi veliko za kremo, ki jo imaš tako dolgo in uporabljaš vsaj dan!! ... pa še masten nisi, kot po olju zredila sem se pa za 20 kg in nimam strij in imam tudi zelo suho kožo (občutek da ti kožo vleče skup, če nisi namazan) - torej od kg in suhe/nesuhe po mojih izkušnjah ni odvisno
|
|
RE: Kdaj posebna mazila proti strijam? 3.12.2005 11:56:30
|
|
|
|
Emm
|
neva jst sem se tudi začela mazati že skoraj od 1 meseca nosečnosti z olivnim oljem potem malo kasneje,ker so jo moje kolegice zelo hvalile tudi z aventovo kremo proti strijam in aventovim oljem celo 3 krat na dan ampak nič. Po trebuhu so strije zacvetele kot rožice saj je otrok bil zelo težek 4,520.Na notranji strani stegen in po prsih,ki sem jih mela kar velike.Tako kot je omenila že ena gor to je vse brezveze vse je odvisno od tipa kože.Če imaš elastično neboš "cvetela" če ne pa se pridruži ražicam kot jas.
|
|
|
|
RE: Kdaj posebna mazila proti strijam? 4.12.2005 16:23:46
|
|
|
|
p&b
|
jaz sem uporabljala eno najcenejših krem SANOSAN krema za nosečnice,kupljeno v intersparu,mazati sem si začela takoj ko sem opazila,da mi je začel trebušček rasti.Sedaj po porodu nimam nobene strije.Sicer pa sem že več kje slišala in tudi brala,da so si nekatere resnično ful mazale in to z dražjimi krememi pa so jih kljub temu dobile,druge pa si sploh niso mazale,pa jih niso dobile.Mislim,da je to odvisno od vsake posameznice,kakšno prožnost kože ima in pa po moje ni dobro,da se še sami preveč zredimo,saj se mora koža preveč hitro raztegovati,kar pa lahko res privede do strij.Torej,če se prehranjuješ normalno(ne za dva),ti bo trebušček lepo počasi rastel in koža bo imela čas,da se počasi razteguje.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?