mirjamca -> RE: Ali ženska krvavi pri odmrtju ploda? (1.12.2005 7:06:32)
|
Da še jaz v tej zgodnji uri napišem svoje mnenje, oz. kako jaz po izgubi otroka gledam na ta forum. Po izgubi je bil čas žalovanja, ko sem obžalovala to izgubo. Zelo kmalu pa sva s partnerjem razčistila, da si želiva otroka in ne moreva v nedogled objokovati najinega angelčka, temveč začeti gledati naprej. Tu pa pridem do tega, da se mi poraja kup vprašanj, s katerimi ne morem non-stop bombandirati mojega ginekologa, zato bi si rada izmenjala izkušnje in mnenja z mamicami, ki so izgubile otroka v nekoliko višji nosečnosti; npr. o tem, kdaj so dobile menstruacijo, koliko časa so čakale z zanositvijo, kako so preživele naslednjo nosečnost, kake preiskave so opravile, ... Moje mnenje je, da je priprava na nosečnost po neuspeli nosečnosti, ki se je končala s smrtjo otroka nekaj takega, o čemer se ne da razpravljati na forumu Zanositev in sama nosečnost potem nekaj tako specifičnega, da ne paše na forum Nosečnost in porod ali pa Čvekanje v pričakovanju. Pogrešam tematski forum, kjer bi si mamice (in očetje), ki jim je umrl otrok v nosečnosti in takoj po porodu, izmenjali izkušnje in informacije in se predvsem vzpodbujali. Lep dan vsem, M.
|
|
|
|