vgradne omare (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

alesa -> vgradne omare (28.11.2005 22:44:05)

rada bi vprašala vse tiste, ki imate vgradne omare, ki so delane brez hrbtišč, kaj imate zadaj na zidu; normalno beljenje, ali ste pobelili s pralnimi barvami, imate tapete, ali obstaja še kakšna druga rešitev. malo se bojim, da če je normalno beljenje, da se potem oblačila lahko obdrsajo ob steno in prevzamejo belo barvo. kakšne so vaše izkušnje?
kaj pa pralne barve?

Anonimen -> RE: vgradne omare (29.11.2005 11:32:22)

Pr nas je bla normalna pralna barva kot po vsej dnevni.
Se ni nič obglodalo in tud cunje se niso umazale.

baguSka -> RE: vgradne omare (29.11.2005 11:34:21)

Jst mam uzadi kr belo pralno barvo. Malo se sveti, ne pa velik. Na barve se pač ne spoznam, ampak ko sm jo kupla, so mi pač rekl, da je pralna. Nobenih sledi na oblekah. ;)

MarijaPo -> RE: vgradne omare (29.11.2005 11:43:48)

navadno barvo

kofetek2010 -> RE: vgradne omare (29.11.2005 11:52:42)

naše imajo belo hrbtišče [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

baguSka -> RE: vgradne omare (29.11.2005 11:58:13)

A lohk vprašam, ker smo ravno pri tej temi, če mogoče veste, kje so najcenejše vgradne omare?? Jaz bi mela še dve, pa nimam pojma, kje nej iščem?? Kjer so mi nardil prvo, mi je absolutno preveč dnarja. :(

alesa -> RE: vgradne omare (29.11.2005 12:25:13)

kje pa ste naredili prvo. mi smo jih naročili v Izi Mobili, Mengeš.

Anonimen -> RE: vgradne omare (30.11.2005 2:08:15)

Midva imava čisto navadno belo barvo zadaj, dvomim, da je sploh pralna.
BaguSka, midva sva iskala najceneje varianto za vgradne omare in sva jo našla pri Vgradne omare Hohnjec. http://www.vgradneomare-hohnjec.si/

Tiamo -> RE: vgradne omare (30.11.2005 8:55:32)

Midva sva dala narediti po meri k privatniku, imava hrbtišče in je prišla cca 100 SIT manj kot pri Izi v mengšu.  

brezka -> RE: vgradne omare (17.10.2011 17:22:00)

Ok, tkole je. Tema je res že ful stara, ampak iščem in iščem mizarja, ki bi mi naredu čim  bolj funkcionalno vgradno omaro. Nočem pa šparat, ker enkrat smo že in zato že po 5 letih iščemo novga mizarja. Pocen je drago, smo prepričani v to.
Drugač smo dobil končno eno dobro ponudbo mizarstva Špac: vgradne omare (link), ampak raj vprašam prej, če ima kdo kakšno mnenje o njih, ker se res nočem še enkrat nasrat

soncek81 -> RE: vgradne omare (8.12.2011 16:53:00)

Živjo!

Tudi mi smo dolgo iskali in iskali, katerega med ponudniki izbrati. Potem smo se odločili za Salon pohištva Kušar iz Ljubljane. Prepričali so nas svojimi idejami in rešitvami, ker smo morali na 4metre spraviti garderobo za vse nas 4. Omara je funkcionalna in uporabna.
Gdč. Barbara nam je zelo dobro svetovala, naredili so še pred rokom, da o monterjih ne izgubljam besed :)) fantje so zmontirali tako kot da bi montirali zase,res so natančni, hitri, za seboj so pa še pospravili.
Res če kdo potrebuje omaro priporočam da si pogledat www.mizarstvo-kusar.si

Stran: [1]