|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   teža malčka
28.11.2005 20:45:01   
vesna 01
Lep pozdrav sem bodoča mamica in sicer v 35 tednu.V 33 tednu sem bila na UZ. in user posted image  teža je bila 1400g,danes v 35 tednu pa 1550g.A mi lahko katera kaj svetuje ali pove če so lahko kakšne težave za user posted image .
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: teža malčka
29.11.2005 9:13:40   
Anonimen
Jaz ti lahko samo to svetujem, da se ne obremenjuj s tem, kar pokaže UZ. Prvič, meni je sploh nikoli niso tehtali. Drugič, prijateljici je kazal UZ v 35. tednu otročka, težkega 1200g (panika!), rodila pa je na rok punčko, težko 3600g (menda se ni v 5 tednih tako zredila, al kaj). Tretjič, meni je UZ v 33. tednu pokazal, da ima Ana glavo veliko za 39 tednov (spet panika), pa se je rodila s prav lepo glavico.

Skratka, na tele UZ jaz ne dam prav nič več.

(odgovor članu vesna 01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2005 10:10:14   
lumpy
Ojla, punce !

Sama sem bila ravno v četrtek na uz v 32. tednu nosečnosti in najin malček naj bi imel 2ooo g, ginekolog je rekel da je to normalno za to starost.

Je pa dejstvo da ti točne teže ne more napovedati nihče, to je le približno, mislim pa da je tudi odvisno od kakovosti uz in prakse ginekologa.
Tudi moji prijateljici so govorili, ki je rodila oktobra, češ da je punčka ful ful velika in težka, rodila se je pa čisto z normalnimi merami, imela je 3000 g in velika je bila 51 cm.

Tako da senič ne sekiraj, glede teže, važno je da je vse ostalo vredu !

(odgovor članu vesna 01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2005 16:36:34   
kati*
ojla

menim, da dobri G niti ne napoveduje telesne teže ... meri le obseg glavice in še ostalo (kar je tudi v materinski knjižici)

če boš mal pogledala po forumu, boš lahko zasledila, da se pri teh stvareh fuuul motijo

lp, K

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2005 22:28:42   
Anonimen
Jaz sem imela prejšnji teden UZ. Moja pupa naj bi v 33. tednu tehtala cca. 2.200g. Pa mi je rekla, da je to čisto ok, normalno. Ocena teže je pa vedno sigurno samo približna.

(odgovor članu kati*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2005 8:20:02   
dory
Moj je mel v 32 tednu priblizno 2300g...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?