ŠTAJERKA -> RE: Nevem beč kaj naj naredim (28.11.2005 20:55:39)
|
Ja, Lina je stara 6 mesecev. Ušesa jo po mojem ne bolijo, saj nč ne reagira če se jih dotaknem. Zobka že ima 2, pa ni blo nekih zelo hudih problemov ko jih je dobivala. Rižolino sem ji dala po žlički in je pridno jedla- tako kot ponavadi. Potem sem ji ob 19.00 dala mal zizke pa je jedla in nato zaspala, a ko sem jo nesla v posteljico se je zbudilain se je začela noro jokat. Potem sem jo mal nosla in sem ji hotla še dat zizike pani več hotla. Pa prej ni nč kej dolgo jedla, ker ponavad še pred spanjem kr dosti vleče. Tud ko se je mal umirla in sem ji hotla še dat zizko je spet čist znorela. Po mojem če bi jo kaj bolelo se sploh nebi umirila, a ne ? Res pojma nimam, jutr bom itak klicala k zdravniku, ker ima neke izpuščajčke po obrazu, prsih, trebuhu in hrbtu, sam mi je v petek zdravnica rekla, da lahk da bo koža mal marogasta, ko ji bo padla vročina. Baje je to normaln!?Sam je rekla da če bo imela tako kožo naj pokličem zdravnico in ji to povem.Sem pomislila tud na alergijo, ker je včeraj prvoč jedla skuto. A mislite da je to tud možno?Kakšni so še znaki alergije, razen prdečih pikic po telesu?A so tud otroci kej tečni? Res nevem, kaj ji je?????
|
|
|
|