miši -> RE: avgustovka (19.7.2006 16:14:28)
|
hej, čebelica, sem se že spraševala kako je s tvojo astmo, res zoprno tole z zdravili, pomojem najboljše,da prosiš eno sestro ali babco, da ti pomaga pri porodu s tem. Morda pa ti bo lažje, če boš imela dihalne poti bolj odprte. vse bo ok, ne skrbi. stuhica, vidim,da te malo panika daje, ti kar naredi po občutku, kot si rekla, boljše,da imaš kaj več s sabo kot premalo pa itak ti lahko naknadno prinesejo. Jaz imam pregled danes teden, imam tudi napotnico za CTG, predvidevam,da ga bom imela (PDP 14.8.), Tratnjek zadnjič ni nič rekel, zato res že komaj čakam na pregled pri moji G, mene bi kap, če bi celo nosečnost hodila k njemu, saj nič ne pove...Ti imaš rok čisto v začetku avgusta ane, meni se pa zdi avgust še tako daleč, čeprav bo mimogrede kajne. Saj bo, še prehitro, boš vidla. andrejaz, ja, super, da se vidiva, jaz bom malo prej tam, da me pošpikajo in te zadeve pa ne vem, kdaj bom šla na CTG oz. sploh ne vem, kako to zgleda. Upam,da bo čas za kakšen čvek, Macunova bo verjetno malo zamudila...sicer pa je do pol petih kar hitra, po malici pa se rado zavleče, edino upam,da ne bodo imeli UZ za dojenčke, ker to pa kar traja.... gorenjke, kot pravi andrejaz, meni petek ustreza, danes sva bli s Hrusko v Prešernu, je kar luštno, tko da se lahko kar tam dobimo. Kaj pravite na bolj jutranjo uro,bi blo ob 9h prezgodaj? Hehe, Polly, res loterija, držim pesti,da se ti želja čimprej izpolni. Čebelica, pazi nase, počivaj, prosi kako kolegico če ti lahko pomaga... Lep dan vsem!
|
|
|
|