tiasha77
|
Pozdravljene! Danes sem malo bolj pozna, sem šla za dve urce mal v službo pomagat (dopusti)! Zdej ko je bla polna luna, sem ful slabo spala, tko da grem ponavadi še malo počivat po kosilu, na WC grem pa ponoč že skor v spanju vsaj 2 do 3krat! Busybee tud jst sem včeraj dobila nakazane denarčke, je kar fajn filing, sam po moje jih bom pršparala za malo , saj bo najbrž kmalu po rojstvu dobila kako varčevalno knjižico al kako podobno varianto! Melitkica jst sem papirje oddala okrog 20.6., odlolčbo sem dobila kak teden kasneje (še zmeri v juniju), dnarčke pa včeri! Mislim, da je tako, da ti jih nakažejo do 15. naslednji mesec, tak da če si oddala papirje oz. dobila odločbo šele julija, boš dobila nakazano avgusta vsaj mislim da je tako. Hruska tud men je en tist knofek odpadu oz. se je odtrgu, ko sem dala prat, pa je bil tud čist nov bodi, bo treba se naučit še šivat, zdej ko bomo mamice . Tvoj seznam za v bolnišnico je skoraj popln, mogoč manjka le še polnilec za mobič, pa vsi dokumenti, kar se pa tiče stvari za boljše počutje mamice, pa mislim da maš vse, mogoč še kaka labela (baje je suh zrak v bolnicah), drugega se pa tud jst ne spomnim. Knjiga Dojenje in materinstvo iz srca je res zanimiva, za bodoče očke pa priporočam Dojenček-navodila za uporabo! Za mamice sem našla še knjigo Nosečnost in porod, tud ene slovenske avtorice, kjer je zanimiv predvsem del o porodu, tko lepo razloži po fazah, pa kako sodelovat, da je čim lažje. Preslica čaj spodbuja delovanje ledvic, da bolj odvajajo vodo, pa malo tud dezinficira, da ne pride do vnetja. Če vam ga je priporočala G, ga kar pijte, drugač pa po moje ni posebne potrebe. Tija 75 - Če zatekajo roke, pomaga baje B vitamin, pa razgibavanje rok in sicer tako da jih stegneš pred sebe, z dlanmi navzgor kot da bi se hotla upret v neko steno in tako zadržiš nekaj časa, nato obrneš dlani navzdol in napneš mišice in držiš neki časa, na koncu pa stisneš pesti in jih tudi ob napetosti mišic zadržiš neki časa, vsaj tko nam je rekla na telovadbi za nosečke. Za vsak slučaj pa si tudi kontroliraj tlak! Najinapikica oglasi se še kaj, malo napiši kako zdaj poteka vaš vsakdan! Takole, pa sem vam ful naložla, bo treba s šajtrgo stran pelat . Zdej pa res dost, grem počivat!T
|