|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moje pikice ni več
28.11.2005 8:31:48   
Špela100
Samo, da vam sporočim punce, seveda tiste, ki se me še spomnite, da moje pikice ni več. V petek sem morala na abrazijo in nisem več srečka nosečka. Tako, da ko si malo opomorem in bom spet pripravljena na boj se vrnem med vas. Pa lepo prosim, če me zbrišete iz seznama srečk nosečk.

Vas berem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moje pikice ni več
28.11.2005 8:45:12   
Sulfinija
Špela!!!!!

Upam,da se čimprej vrneš med nas in vem,da ni besed s katerimi bi te lahko potolažila.
Tudi sama se zelo,zelo bojim za svojo user posted image ,če naju bo zapustila.
Komaj čakam četrtek,da grem na pregld in UZ in upam na vse naj,naj.Je pa res da moja G za vsako stvar zelo komplicira in ni nujno,da sem jaz ista kot druge ženske da bom imela enako okolico kot druga nosečka.Upam na vse naj,naj.Vem da je vredno misliti pozitvno kajti to najina user posted image .No vsekakor pa bom imela tudi NS in bomo tam kaj več zvedeli.

Špela100 mislim nate in nikoli ne boš pozabljena.Vrni se čimprej med nas.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image 8t1d

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2005 9:03:11   
PiaM
Ojoj, mi je res zelo žal zate!user posted image  Želim ti, da si čimprej opomoreš in da boš kmalu spet srečna user posted image  ter da se v prihodnje vse lepo konča! 

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2005 9:11:19   
magnolija
Špelca ne se preveč sekirat, če boš bolj sproščena, bo prej ponovno ratalo, drugače, pa te lahk stres sam ovira.
Ne daj se!user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.11.2005 9:11:45   
PBJ
Špela, verjamem, da ti je hudo, a verjemi, da boš že kmalu na seznamu noseč.

Mislim nate v teh dneh, ko ti je težko pri srčku.

Vse dobro in že držim pesti za vnaprej.

user posted image user posted image user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2005 9:12:25   
Monika79
Špela, sem spremljala tvoje veselje in pa na žalost tudi user posted image user posted image user posted image , sem videla tudi tvoje vprašanje na med.over.net pri dr. Pušenjaku, pa mi je bilo zelo hudo za tebe.
Špela, res se ne morem rečti, da vem kako ti je hudo in ne morem občutiti tvoje bolečine in hkrati tudi izgube, samo vedi, da bo prišel dan, ko boš v rokah držala tvoj majhen zaklad, ob katerem boš ponovno zaživela in ob kateri se boš ti ponovno rodila.
Želim ti čimprejšnje okrevanje in v mislih smo s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.11.2005 9:32:51   
vampirka
Špela, drži se!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Jokam za tebe, da čimprej pustiš to žalost za seboj in se spet pridružiš vsem srečkam user posted image ...

Samo za tebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.11.2005 10:09:47   
Špela100
Hvala punce res ste zlate. Veliko mi pomenijo vaše besede.user posted image
Res mi je hudo in še kar ne morem dojeti, da se je to zgodilo meni. Drugače se kar držim saj sem se na to pripravljala že 14 dni, ko ni bilo na UZ ok.
Ampak vseeno, ko si postavljen pred dejstvo in ko se konča vsako upanje je pa grozno. Zdaj okrevam doma, vas pridno berem in mogoče še prehitro pa vendar se sprašujem kako pozdraviti mojo psiho.
Saj vem da moram pozitivno misliti, pa vseeno vas prosim za nasvete.
Kako ste to dale skozi?
Kako ste se znebile strahu?
Ne vem zakaj vendar se nekako počutim krivo za to kar se je zgodilo, bojim se da sem s stresnim življenjem prispevala k temu. Saj vem da nima smisla tako razmišljati ampak samo vam lahko zaupam.
Kako naprej??

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.11.2005 10:29:11   
emaa
Kako daš skozi, težko. Boli. Jaz sem se obtoževala zakaj nisem že prej lekadola vzela, pa zakaj to, pa sem bla potem, ko je nekaj časa minilo manj kritična do sebe. Me še vedno vsake toliko stisne kako to ni fer, samo kaj ko s tem nič ne spremenim. Bi imela že 13 mesecev starega otročka,  mam pa namesto tega angelčka, ki naju čuva. Pa bova tudi midva to veselje doživela, vmes pa je treba žalost pokazat vsaj nekomu, da ti bo lažje, pa ne pozabit na partnerja, jih ravno tako prizadane, midva sva se tolažila skupaj, pa je zdaj mnogo lažje.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.11.2005 10:30:59   
Mijavček
Tako mi je žal Špela10. Drži se ! Ne vem kaj naj še rečem.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.11.2005 11:41:12   
Klarissa
Špela100, tudi jaz sem imela 8.11. abrazijo po upanju na najbolje in prepričanju, da nosim v sebi življenje 9 tednov.
groza je to. vem. in ni je besede kako se potolažit in kako prebolet. s časom! mene zaboli ko vidim nosečnico, ko vidim dojenčka, otročkauser posted image . vendar še vedno včasih berem junijke-ker bi to tudi jaz bila.
krvavela sem 2 dni, rjav izcedek pa se je umiril šele 10 dni po abraziji. sedaj čakam na M in med user posted image uporabljava kondom. dobila sem navodila, da lahko takoj zanosim. vendar bom verjetno še prej morala na letz zaradi pap2. tako se bo vse zavleklo za 4-6mes in moja pikica...
strah me je, da bo v drugo enako; al pa da v drugo ne bom mogla doolgo zanosit. skrbi me...
vem da tudi tebe.
boljše bo čez čas, zdaj pa joči in bolje bo. mora biti!
papauser posted image  

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.11.2005 11:43:04   
KODA
Žal mi je zate.Drži se.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.11.2005 11:51:10   
Špela100
Klarissa, tudi meni je žal zate. Lepo se poštimaj, opravi Leetz, tudi jaz sem ga imela in sem imela Pap III in CIN 1,CIN 2. Zdaj so bili že trije brisi ok. Tako, da vse bo ob svojem času. Morda je pa tudi to za nekaj dobro, čeprav jaz še ne morem pogruntati zakaj, vendar ne moreš z glavo skozi zid. Bomo pa še boljše mamice. Zdaj tudi jaz gledam mojo hčerko še z večjim, kolikor je to sploh mogoče, občudovanjem in se zavedam, da je prav vsak otročiček čudež narave.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.11.2005 14:30:13   
lucika
Špela, tudi meni je zelo hudo zate!
meni se je končalo še predno se je sploh vredu začelo. pa vendar sem dva tedna živela v prepričanju, da zdaj je pa uspelo. ker mi ni bilo (obakrat, prvic je slo se prej) potrebno na abrazijo, se mi zdi, kot da sem si samo dimišljala. samo črtice na testih pa še kar so:(

sama imam kar probleme sama s sabo. po prvem ss sem bila boga. ker mi je v drugo uspelo kar naslednjic, sem se seveda potolazla. po drugem pa sem vse skupaj nekam potisnila. razen eni po mailu nisem nobenmu povedla (razen mojmu), jezilo me je letanje po bolnici, jezilo me je, ker si samo številka, da jo obdelajo, dokler se ti to ne naredi večkrat, te sploh ne jemljejo resno... na koncu sem se se sama vzela z rezervo, da pol ze ni to nic, da bo pa drugič, da se ne bom sekirala, pa bo ze...

ko sem zdaj dobila naslednjo m, sem si rekla, ja, je ze prav tako. odprle so se mi moznosti za sluzbo, in sem se veselila tistega, misel na dojencka pa prestavila za nedolocen cas.

pa človek ne more preko samega sebe. nekaj so zavestne odločitve, drugo je, kar imas v srcu. zdaj me vse tisci in stiska, punce tu in ostali okoli mi pravijo, da je to stres. ker se mi nic kaj takega ne dogaja, razen razgovori za sluzbo in neozalovan ss je to to!!!!

zdaj se moram pomirit, sprostit, .... pa vse skupaj ne gre. cel dan me tisci na eni strani prsi, zvecer na obeh. pa karkoli naredim.

tole je bila bolj moja izpoved kot tvoja tolazba. vem kako ti je hudo, samo iz svojih izkusenj ti pravim, da je potrebno jokat, se pogovarjat, spet jokat, preklet celi svet, spet jokat...karkoli ti pac pase. in ne stiskat v sebi. ker bruhne ven, tako ali drugace ne gre preko samega sebe!

srecno!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.11.2005 14:46:22   
tinkamiška
Špela, tudi meni je žal, upam, da boš kmalu prebrodila težko obdobje in da boš kmalu srečka nosečka!

Res mora biti hudo, ampak še boš imela možnost in želim ti, da bo takrat pikica rasla tako kot je treba in da bo vse vreduuser posted image

Drži se!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.11.2005 14:47:02   
Suana
zelo mi je žal za tvojo pikico!!!vem da te sedaj nobene beseda ne more potolažiti,ker samo ti veš kako ti je!!čimprej se vrni med nas!!!
mislimo nate!
suzanauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.11.2005 14:57:43   
petraz
Ni besede in dejanja, ki bi te lahko potolažila....user posted image user posted image   Zelo, zelo mi je hudo zate...Upam, da si kmalu opomoreš in se kr hitro vpišeš na seznam user posted image .

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.11.2005 17:01:13   
stuhica
Špela zelo mi je žal zate. Prebolela boš verjetno zelo težko ker boli in  težko se je v vsakdanjem življenju soosčiti z vsem kar vidiš in srečaš! Cel kup dojenčkov in nosečnic. Ma sej boš vidla za dežjem vedno posije sonce!

Drž se punca sej bo šlo !?  Oprosti k sprašujem kdaj so ti pa povedal da boš imela Abbrazijo!?Mal sem čudna ane ampak me je strah veš k sem nekako v pričakovanju da bom user posted image  ampak po "IMN me je že pošteno strah!!!!!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.11.2005 17:27:45   
Špela100
Stuhica, ko sem bila 6t noseča in sem bila na pregledu in se plodka ni videlo na uz. Me je g. že pripravila, da bo treba verjetno delati abrazijo.
Ne se obremenjevat že vnaprej, to je ful slabo. Misli pozitivno in si v mislih predstavljaj tvojega sončka.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.11.2005 22:58:28   
Nasy
Drži se..poskusi na kaj drugega misliti, čeprav težko
user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.11.2005 18:31:59   
VITA74
Špela,

vsakokrta ko preberem žalost, o izgubi pikice me še vedno stisne pri srčku...spomnim se vseh treh mojih izgubljenih pikic..in najhuje mi je za zadnjo (mineva eno leto), katero sem dvakrat celo videla na UZ (srček, velikost...) in imam celo slikco iz prvega UZ izbrano je bilo že ime....user posted image .... vsakokrat me zalijejo solze.... user posted image  za mojo pikico in za tvojo....
Sprašuješ kako okrevati.... hmmmm verjetno vsak po svoje, najbolje pomaga če pomisliš da je res najbolje da ni pikice, ker se ni razvijala najbolje, ker bi imela v življenju veliko zdravstvenih težav in je mati narava poskrbela za selektivno selekcijo....tako je že moralo biti...meni osebno so te besede na začetku povzoročale še večjo bolečino in predvsem sem hotela vsakega ki je to rekel zbrcat user posted image user posted image user posted image  pa je čas prinesel svoje in sedaj že lažje razmišljam o tem tako.... Prej pa sem lahko samo jokala.......

Špela v mislih sem s teboj in tvojo pikico, privošči si žalovanje potem pa pozitivno v nove boje in predvsem brez skrbi... SREČNO!!! user posted image user posted image user posted image

srečna

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.11.2005 18:49:28   
mihi78
draga špela!
nikar ne obupaj. vem, kako hudo je izgubiti malo bitjece, v katerega se zaljubiš takoj, ko vidiš dve user posted image .
vzami si nekaj časa zase, potem pa pogumno v nove boje.
lp user posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.11.2005 10:34:43   
Špela100
Hvala vam punce za vse tolažilne besede. Res ste posebne, prave borke.

Hvala, hvala, hvala

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.12.2005 21:59:31   
melitkica
Oprosti, ker se javljam z malo zamude. Zelo mi je žal zate in za tvojo pikico. user posted image
Jaz sem imela abrazijo 2.5.2005 in me še vedno spremlja in mislim, da me bo vedno spremljal ta dogodek. Bila sem zagrenjena in še vedno znam biti, vedno mislim.... Po prihodu z bolnišnice sva se z mojim zmenila, da narediva pavzo in šla za mesec dni na potovanje in se zmenila, da v septembru ali oktobru nadaljujeva. Vendar,... ne planiraj preveč. Svetujem ti, da se čimprej sprijazniš, da nisi ti kriva. To je najtežje, vendar ko prideš do tega spoznanja, se lažje prebijaš skozi dneve. Vem, da nobene besede ne pomagajo. Jaz kar lep čas nisem hodila na rr in mi je bilo čisto ok.  Potem pa sem se razpisala in dobila pozitivne odgovore in misli, takrat mi je bilo res prijetno in toplo pri srcu.
Najbolj pa mi je ostala v spominu tale misel, ki mi je pomagala, da nisem več jokalauser posted image :

ČE JOČEŠ, KAR JE IZGINILO
SONCE TVOJEGA ŽIVLJENJA,
TI SOLZE PREPREČUJEJO,
DA BI VIDEL ZVEZDE.... ZATO UPAJMO

Upajve na najboljše in da čimprej postanemo srečke user posted image !

LP, Melitauser posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.12.2005 20:38:05   
Mari71
Špela100,

z zamudo, pa vseeno, v upanju, da bos prebrala: verjetno se me spomnis, ker sva nekaj casa skupaj upale med ne-cakajocimi, potem sem najprej jaz avgusta ugledala user posted image  in 2 meseca kasneje se ti. Ti si cestitala za mojo user posted image  in enako sem drzala jaz pesti zate, da bo vse OK. Ob zacetku tvojih tezav sem ti pisala, da sem enako kot ti prehitro sla na UZ (to je bilo lani, v moji drugi nosecnosti), zamolcala pa sem ti, da sem leta 2003 sla skozi povsem enako situacijo kot ti sedaj. Za sabo imam torej in prazno jajce (blited ovum) in 1 SS lani v 15t. In sedaj sem, kot ze ves, veselo v 18t6d in se neznansko veselim maja 2006, ko bomo koncno trije.

S tem ti zelim napisati, da se na koncu vse lepo iztece. Sedaj le dovoli zalosti, da se izpoje in ohrani zeljo v sebi, da bos spet lahko donosila in imela se enega lustnega in zdravega otrocicka. Dovoli solzam prosto pot in vzemi si cas, da bos prebolela najhujse. Dovoli si biti zalostna, ampak dovoli si biti tudi ljubljena. Samo ne odrivaj stran tistih, ki s tabo v teh dneh trpijo in ti skusajo pomagati. Bos videla, bo kmalu prisel dan, ko ti bo zalovanja dovolj in se ti bo spet nasmehnilo sonce in bos spet vsak mesec v nestrpnem pricakovanju user posted image . Zelim ti, da bi ti novo leto prineslo in user posted image  in zdravega otrocicka. Zelim ti, da bi te izkusnja obogatila in naredila se mocnejso. Zelim ti, da bi vas user posted image  varoval in naredil tvojo druzinico se bolj enotno. Zelim ti spokojnost v srcu in cim prej nasmeh na tvojem obrazu in tistih, ki jih imas rada.
Zelim ti lepe praznike in veliko upanja, da bo enkrat vse tako, kot si sama zelis.

Objemam te in te lepo pozdravljam,
Mari

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.