"Ta nove"....43.dan (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje

Sporočilo

CUKRČEK -> "Ta nove"....43.dan (28.11.2005 6:31:56)

Ola,
zdaj se pa že 2 dni nismo slišale in jaz sem grešila 100 na uro.
Je imel možev brat roj. dan in sem v soboto cel večer papcala vse razen sadja, ki bi ga edino lahko. Včeraj smo šli ven na kosilo....sicer sem lepo po pravilih jedla samo zelejavo in meso toda na koncu brez torte ni šlo[sm=smiley9.gif]
No ja, sicer pa brez grehov ne gre. VAgica pa kaže -11 kil.

Danes bom pa jedla kuhan krompit+kolerabica, kar imam fuuul rada. Torej se spet začenja hujšanje brez grešenja.
Saj to mi drugače sploh ne dela problemov, samo na kakem praznovanju pa res ne gre drugače. Se mi zdi bedasto vsem razlagat, zakaj ne jem.

Anonimen -> RE: "Ta nove"....43.dan (28.11.2005 7:18:30)

ja, itak ni pa panike, če se kdaj zgodi. Jaz sem tudi vmes šla na dva piknika in jedla vse, kar je prišlo pod roke. Pa kaj. Potem pa spet naprej, kot da ni bilo nič.

Ti kako narediš to kolerabo? Krompir pa kolerabo skuhaš, kaj pa pol?

CUKRČEK -> RE: "Ta nove"....43.dan (28.11.2005 7:23:54)

Krompir pa kolerabo olupiš in narežeš(jaz kolerabo na ene 3 milimetre široke rezine, krompir pa na kocke) in to skupaj skuhaš. Malo lahko tudi soliš. Ful paše, če vse to potem "zabeliš" z ocvirki, kar seveda sedaj odpade. Pa vode jaz ne odlijem in jo  z vsem pojem, ker je ful okusna.

Anonimen -> RE: "Ta nove"....43.dan (28.11.2005 7:48:30)

Se pravi pretlačiš na pire, pa malo soliš, še kakšne druge začimbe mogoče? Kaj pa malo masla, bi šlo? Ocvirkov pa itak ne maram.

CUKRČEK -> RE: "Ta nove"....43.dan (28.11.2005 7:55:04)

nič ne pretlačiš, poješ v kosih z "juhco"

Anonimen -> RE: "Ta nove"....43.dan (28.11.2005 7:56:11)

A tako. Ampak v končni faz bi se lahko pa tudi pire naredil mogoče. No, bom enkrt probala.

rikica -> RE: "Ta nove"....43.dan (28.11.2005 10:56:22)

Oj!Ravno sem se vagala in kaža-4kg.Skoraj ne morem verjet glede na to kakšno dieto imam(če bi se ji lahko tako reklo)[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Zgleda,da to dosti pomeni,če ločuješ hrano-tudi če več poješ kot bi moral.Danes tudi ne vem kako bo,ker grem v shoping in bom verjetno kje kaj na brzino pojedla.Uživajte

biba.73 -> RE: "Ta nove"....43.dan (28.11.2005 12:14:56)

Čau punce!

Jaz sem se čez vikend lepo držala, čeprav mi ni sadni dan nič pasal včeraj. No pa saj imam danes meso, ki ga imam zelo rada. Jaz imam danes dieto 34. dan in imam -5kg. Kar fino, glede na to, da se mi je vmes ustavilo in ni nikamor šlo. Se je vodni dan v sredo izplačal.

Stran: [1]