Anonimen -> Pomoč staršev-zdaj mi je pa že nerodno (27.11.2005 20:13:14)
|
Danes anonimna zaradi dosti znanih oseb tu gori. Stvar je takšna, da nam (živiva skupaj s fantom in imava majno punčko) moja starša zelo pomagata. Pustila sta nama 3-sobno stanovanje,nonstop nam nekaj kupujeta,...se pogovarjamo in pogovor nanese na to kako misliva stanovanje poštimat in onadva takoj vprašata koliko denarja nama še manjka... Primeri: - vprašala sva ju kje, tu okol, bi lahko kupili kalorifer, pa sta ga čez eno uro že prinesla (o denarju nista želela niti slišat) - hčerkici nonstop nekaj nosita: plenice,majčke,hlače...... (dobro,to še razumem,,saj je njuna vnukinja in še prva) - v tem tednu sta nama dva radiatorja šla k [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] (sta spustila vodo in smo imeli poplave po sobah), je prišel ati,pogledal kaj je na stvari in kupil enega novega (za kuhinjo, v drugi sobi,ki čaka najino punčko,da se prestavi tja,ga tako ne potrebujemo zdaj). Sva vprašala koliko je stal, pa ni hotel nič slišat. Sva rekla,da vsaj polovico bi dala,pa tudi nič ni hotel. Od mame sem zvedela,da je stal 50000 sit. - ko sem kupila novi avto,mi ga je ati peljal na servis, pa kupil še alu platišča z novimi gumami (nič ni hotel vzeti) in še dosti je tega Saj bi bilo vse vredu,če bi tudi onadva imela denarja na pretek,tako pa sta letos hišo dvignila,asfalt do hiše potegnila,okna noter dala,...... Brat si stanovanje rihta in tudi njemu prispevata (po 2x na teden gre ati k njemu- iz štajerske na primorsko,pa vozi stvari). Sem zadnjič bratu pojamrala,da mi je že full nerodno,ker nam toliko kupujeta,pa mi je rekel,da naj samo vzamem,ker očitno imata denar in bi nam rada pomagala. Meni pa ni tako vseeno in se ne morem s tem sprijaznit. ah,morala sem se malo izpovedat.
|
|
|
|