Ines. -> RE: kaj sploh ne zapira? (27.11.2005 18:55:45)
|
Jest sem se izogibala vsem zadevam, ki zapirajo, in glede na to sva prešaltala s sadja na zelenjavo: pire iz bučk, pire iz bučk in krompirja, seveda pripravljeno z mlekom za dojenčke (ali maminim mlekom), grisolino,...korenje, banana, riž, naribana jabolka,...vse to pa zaradi zapiranja odpade, sliv ni maral, marelice in hruške so povzročile krče,... skratka prav veliko ni ostalo. Aja, spil pa je na litre jabolčnega soka Frutek, ki odpira (je bilo konec pomladi oz. začetek poletja). Zelo prav so mi prišli receptki sestre Vandeline, ki so namenjeni uvajanju goste hrane in še domači slovenski recepti so, ne neki angleški z nekimi čudnimi sestavinami (ala jagode, maline, kumare, ... za uvajanje, halo?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]).
|
|
|
|