|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ideja za praznovanje RD
26.11.2005 18:51:05   
Anonimen
Kaj ste pripravile malčkom za rojstni dan? user posted image

Je katera priredila praznovanje v McDonaldsu? In kakšen ste imele občutek? Je bilo v redu? Za katero starost pa je primerno praznovanje v McDonaldsu?

< Sporočilo je popravil Flamingo -- 26.11.2005 19:00:50 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ideja za praznovanje RD
26.11.2005 19:21:27   
Anonimen
Par idej za praznovanje doma:

- zabava z baloni (vabila na napišeš na balone, spustiš zrak in jih pošlješ povabljencem. Tako bo vabljeni moral napihniti najprej balon, da vidi, kje in kdaj bo zabava.Pripraviš tekmovanja z baloni, zavežeš balone na stole,...)

- čarovniška zabava (izdelate čarovniške klobuke,...

- gusarska zabava (poslikate npr. majice na temo gusarji, si izdelate gusarske obveze, rutice, iščete skriti zaklad, jim pripraviš gusarski napitek, pojedino,...gusarske igre...

- zabava duhcev (vabila napišeš s pisalom, ki izgine s papirja- povabljeni morejo nato najprej likalnikom zlikati vabilo, da se napis spet pokaže), iz starih rjuh izrežete duhce - obleke...)

Vedno pripraviš igre, okrasiš prostor, hrano, napitke (sadne koktejle) na neko določeno temo, vabila,....

Za MC Donalds pa ne vem. Jaz bi raje doma naročila pizze, spekla pecivo na neko temo in priredila kakšno zabavo z napisom Npr. Maxova zabava

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2005 19:28:40   
lin
Urškauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu! Super ideje samo to so za malo večje otroke tam od tretjega leta dalje ne.
Res pohvalno si bom zapomnila pa čez kakšni dve leti naredilla kakšno zabavo v tem stilu pomoje bodo otroci noreli od navdušenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2005 19:30:22   
Pupica
Prejšnji teden smo bili povabljeni na praznovanje RD 3 letnice.
In ob prihodu smo dobili v roke perjanice.Vsi!!!
Sredi zime je res pusto praznovanje RD v stanovanju, vendar smo bili vsi prijetno presenečeni. Bilo je pravo praznovanje po INDIJANSKO! Sredi stanovanja je bil šotor, taborni ogenj, perjanice, loki...
Več si lahko ogledaš v našem albumu. Mi smo se imeli lepo, pa tudi ostali malčki so neizmerno uživali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2005 0:13:50   
KODA
user posted image user posted image user posted image
URSKA,hvala za ideje.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2005 14:19:08   
Anonimen
malenkostuser posted image

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2005 18:50:30   
pravljica
mi smo preračunali rojstne dneve poleti user posted image

za 5. rd: balon parti - vabilo na balon, ki ga je potrebno napihnit, da se prebere...na dvorišču polno balonov seveda...na koncu so jih pokali

6.: klovnesa Romana - "zabava" pod cirkuškim šotorom, malčki so bili povabljeni našemljeni v klovne, če niso bili, smo jih pri nas namazali

7.: zabava ob bazenu - kopalke in ostala kopalna oprema obvezna

vabila so bila seveda v tem stilu napisana (balon, plakat za cirkuško zabavo, prospekt za toplice "villa de nanna")

bom dala v kratkem v album vabila in par izsekov z r.d....danes se mi ne da :)

če bi radi varianto mcdonalds...ne vem, meni se zdi že preveč tega tu v MB...jaz bi se raje odločila za zpm, pod pohorjem imajo indijansko vas, kjer lahko praznujejo (dobijo indijanska imena, obleko, torto, pijejo ne vem kakšno "kri" ipd.), potem pri baradi al kaj je tam na teznu...v glavnem, kaj bol v športnem stilu...da se zdivjajo

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?