abraham (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Ustvarjamo skupaj

Sporočilo

*HONEY* -> abraham (26.11.2005 9:06:14)

LP!

Če se komu da in če ima kak štos na zalogi(da malo popestrimo večer)bi ga prosla da mi ga napiše, opiše in mi s tem zelo pomaga pri organizaciji maminega abrahama.
Mi smo že brez idej...
Lepo prosim in hvala!

LP

S@b@ -> RE: abraham (26.11.2005 12:48:23)

Ja, to je pa čisto odvisno od tega, kakšen folk pride, koliko so za čago in hece, kakšen je prostor...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

CatJa -> RE: abraham (26.11.2005 13:09:03)

Mi smo ravno prejšnjo soboto praznovali maminega in če želiš, ti po mailu pošljem Krst za Abrahama.

*HONEY* -> RE: abraham (26.11.2005 14:25:33)

Ljudi bo okrog 30,večinoma vsi okoli 50,nekaj tudi mladine z otroci...vsi so pa kr veseljaki, če jih malo spodbudiš radi sodeljujejo,sicer pa sami od sebe ne dajo ravno kaj od sebe. Ravno za to pa bi rabla par štosov.
Potem pa čagi ni konca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

LP

S@b@ -> RE: abraham (26.11.2005 14:47:54)

Malo preverite njeno kondicijo in "gibačnost", npr. če še lahko dela počepe, kako visoko dvigne nogo, skakanje s kolebnico... in potem podelite cerifikat ali diplomo.
Lahko se greste tudi preverjanje "poznavanja" partnerjev (posedite moške ali ženske in morajo partnerji ugotovit z zavezanimi očmi, kateri je pravi)

Uporabite malo domišljija[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Anonimen -> RE: abraham (26.11.2005 19:20:48)

Našemu tastu je žena pri babicah izbrskala ful stare slike in mu naredila en ogromen plakat od malega do velikega in skozi vsa življenjska obdobja. Še boljša ideja je definitivno projektor in kakšna dobra glasba v ozadju - ganjenost z jokom zagotovljena.
Potem smo imeli tekmovanje vseh (že) abrahamov, kako spretni so v življenjski logiki (v obliki posrečenih vprašanj in točkovanja - smeh zagotovljen). Nato so njegovi sotrpini ocenili, da je primeren za njihov klub in ga sprejeli medse tako, da so se (+ vsi ostali) podpisali na njegovo Abrahamovo diplomo (se dobi v trgovini s podobnimi darili).
Nejet smo imeli bend, žena je flavtistka, kar je bila enkratna priložnost za lepo točko, hčerka je zaigrala na vijolino.
Pri "klobukih" smo se tudi ful nasmejali. Zadeva gre pa takole: skupina fantov (6 kom.) so se postavili v krog, vsak je dobil lovski globuk in harmonika v ozadju je zaigrala za spremljavo. Na izrek HOP so fantje prijeli svoje klobuke na glavi in jih ob ponovnem izreku HOP, položili na 1 glavo dalje, priporočljivo v obratni smeri urinega kazalca, saj je z desnico lažje zagrabiti klobuk. Krog se suče čedalje hitreje ob spremljavi harmonike. Tisti, ki klobuk izgubi oz kakorkoli prekine, čedalje hitrejši cikel, izpade. Število tekmovalcev se manjša. Zmagovalec se lahko na koncu pomeri tudi z zmagovalcem nasprotnega spola. 1. rundo so namreč tekmovali fantje, nato punce. Smeha je bilo na kile.

P.s.. pa ne pozabit na kakšno okusno torto v obliki 50-ice s 50-imi svečkami ob polnoči, ko se ugasnejo luči (češ, ****ti štrom, pa ravno na mojega Abrahama).

Stran: [1]