hoduljica,poganjalček (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


Alina -> hoduljica,poganjalček (25.11.2005 12:27:31)

Hojla!

Rada bi čim več informacij glede hoduljice ali poganjalčka. Naš korenjak bo star 1 leto.

V ABc novičkah sem opazila TOMY hoduljico in tricikel. Igrača je namnjena malčku za igranje in za učenje hoje. Ne želim vstran metati denarja, zato me zanima, če poznate kaj takšnega? Ali se splača kupiti?

Kaj pa poganjalček? Ga imajo vaši otroci? Je uporaben ali ne? Kdaj ste ga kupili?

Hvala za vse informacije. [sm=rozica.gif]

Lp




CatJa -> RE: hoduljica,poganjalček (25.11.2005 14:28:00)

Moj ima poganjalčka, ker ga je pač dobil. Se pa vsede glih ene 3x/teden po 15 min. Ima pa večje veselje zdaj, pri 18m, kot pri enem letu.
Za hoduljico (najbrž imaš v mislih hojco) se pri nas nismo odločli, pravzaprav nikoli nisem razmišljala o nabavi le-te.




lex -> RE: hoduljica,poganjalček (25.11.2005 19:21:35)

Mi smo imeli hojico od 6 do 9 mesecev, potem pa se je začel bolj ali manj uredu postavljati na noge in smo jo pospravili. V njej je bil le do 15 minut na dan (ko sem kuhala, če je bil pokonci), no in sedaj še ni 10 pa v bistvu sam hodi, če se le hoče spustit.
Imamo pa tudi poganjalčka, pa mu je zaenkrat toliko interesanten koliko se vrtijo kolesa in pipka pipka. Niti ne hodi z njim - mu ni do tega - se frajer pusti vozit.




borovnicka -> RE: hoduljica,poganjalček (25.11.2005 20:37:42)

Mi smo dobili hojco, čeprav je sama nisem nameraval kupiti, malček v njej uživa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image], vendar pazim da ni preveč časa v njej. Poganjalček sem pa dobila Tomyev pa je zanimiv samo za vrtenje koles, za hojo pa se mi zdi čisto neuporaben, ker kolesa preveč drsijo po parketu in je čist nestabilen.




stela -> RE: hoduljica,poganjalček (25.11.2005 21:46:22)

Mi imamo ta TOMY - jev tricikel in hoduljico v enem. Nad hoduljico ni bila preveč navdušena, sedaj ko ga uporablja kot tricikel, pa se sem ter tja malo zapelje. Mogoče je bolj zanimiv fantom[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].
Drugače se mi zdi kar v redu in cena je ugodna, l.p.[sm=rozica.gif]




b.nika -> RE: hoduljica,poganjalček (25.11.2005 21:55:40)

Ne vem če mislim na isto stvar. Našemu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] smo kupili tricikel ( tisti iz abc novičk, okoli 10 jurjev )ob enem je pa tudi gugalnik in ima različne melodije. Star je dobrih 7.mesecv in je nad njim zelo navdušen. Zaenkrat ga uporabljamo kot gugalnik, spomladi pa bo bolj interesanten kot tricikel.
Pri nas se obnese [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].




KODA -> RE: hoduljica,poganjalček (25.11.2005 22:55:06)

Našemu tastarejšemu smo kupili poganjalčka od Ofrata,ki je imel priloženo ograjico,nastavek za gugalnik in palico za potiskanje.Ograjico smo odstranili takrat,ko je dobro obvladal ravnotežje.Kupili smo ga v Baby centru in zdaj ga še bratec uporablja.Je zelo trpežen.
Hoduljice pa nismo imeli.




Alina -> RE: hoduljica,poganjalček (30.11.2005 11:03:22)

Hvala punce za vse vaše informacije. Doma imamo že hojico, vendar ga ne dajemo veliko vanjo, saj jo ne priporočajo. Mogoče za 15 minut na dan. Verjetno se bom odločila za poganjalčka.


Lp




Stran: [1]