muki1
|
Ja, ne sam jamrat, naredi kaj. Jaz sem pristaš knjig ( kuharske, pravljice, Kurje juhice za dušico,). Seveda se malo pozanimaj, kaj koga zanima, naredi si seznam, kaj okvirno bi kateremu podarila, potem pa bo treba ene dvakrat na obhod, preden se vse nakupi. Ideje pa so še: Za najmlajše kakšni telebajski, risanke( Telebajski, Nodi ) Za malo starejše: Barve za slikanje na steklo, spominske knjige, dnevniki, perlice za ustvarjanja nakite, pisane kapice, šali, rokavičke( H&M, Zara ) Za še večje pojdi v kakšno trgovino, kjer imajo nakit, torbice in šale oz. rutice, pa si daj duška. Seveda pridejo v poštev tudi Müller in DM, kjer se dobijo res fine sladkarije, pa kozmetika, tudi zelo lični paketki kozmetike se dobijo od raznih proizvalajcev. Lahko kupiš košarice, jih napolniš s sladkarijami in loterijskimi srečkami. Upam, da sem kaj pomagala. P.S. Vidim, da sem se malo zaletela in sem tudi za starejšo populacijo napisala ideje. Loterijskih srečk ziher ne boš otrokom kupovala. P.P.S. Hvala Bogu, da nisem tvoj bančni račun
< Sporočilo je popravil muki1 -- 25.11.2005 12:13:09 >