Anonimen -> RE: Neuskajenost med otrokovo lakoto in maminimi dojkami (25.11.2005 11:34:21)
|
čisto isti problem pri nas! Stari pa smo en mesec. Najprej ga dojim pri sebi in nato mali začne brcat, mahat z rokami in kričat. Mojo bradavico vrže ven in se ob tem histerično dere. Ker smo doma imeli tehtnico, smo ga po vsakem obroku pri meni pridno tehtali in rezultati od 20ml do 80ml. Sklepam, da mu iz prsi ni nič več priteklo, on pa je bil lačen. Po obroku smo mu zato dodali še mleko Aptamil po flaški in nato je zadovoljen zaspal. Pristavljam ga na dve uri in pol, da bi nastajalo še več mleka, a zgleda da ga ni. Mali ima zelo močan sesalni refleks in tudi če ga hecaš z dudo, zelo kmalu ugotovi, da ga zafrkavaš, ker iz dude pač nič ne priteče in se spet živčno dere in joka, čeprav sem pri dudki vztajna in mu jo nežno pritiskam k ustom, da je ne bi prehitro izpustil. Aja, tri obroke na dan (ponoči in zjutraj je izključno dojen) in mu nič ne dodajam, ker zaspi kar na bradavici. Upam, da bo kmalu vse več obrokov brez Aptamila. Poskušali smo tudi s kupčki, a zgleda problem ni v tem, ampak v premalo mleka.
|
|
|
|