emaa -> RE: bt - zanima me vse (25.11.2005 12:35:44)
|
Na listu od GK piše, da si je potrebno temepraturo meriti v ustih, preden vsatneš iz postelje z digitalnim termometrom. Pa graf si naredi, magari na računalnik, tko sem si jaz lani. Meni digitalec vsakič ko merim kaže drugače, od tega da sem podhlajena, al pa da mam ful vročine. Zato si merim z navadnim živosrebrnim termometrom. Merim si pod pazduho, pa lepo kaže, samo vsak dan po vsaj 6 urnem nočnem počitku, si zmeriš temperaturo, vedno na istem mestu. V graf, tabelo karkoli vpisujep podatke, na vertikalni osi imaš podatek o temperaturi ( na 0,1 stopinje natančno, od 36 – 38 stopinj), na horizontalni pa podatek o datumu. V tabelo začneš vpisovati po koncu M, dneve M pa označiš na poseben način. V tabelo ravno tako vpisuješ kdaj sta imela spolne odnose, če je bilo kaj sluzi ob O, bolečine pri O ali pa krvavitve pri O. Ko se temperatura dvigne, je O mimo, lahko pa da se iz tvoje BT ne da nič razbrati. Veliko sreče ti želim. Pri meni v praksi zgleda tako, da ko možu (vstane pred mano) zvoni budilka, vzamem termometer, si zmerim temperaturo, preden gre jo on odčita in vpiše v graf. Ostalo pa beležim jaz.
|
|
|
|