včeraj bruhanje,danes driska (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Zala01 -> včeraj bruhanje,danes driska (24.11.2005 16:00:25)

Pozdravljene, moj Tim je star 4 mesece pa en teden.Sicer ga še dojim,kolikor mleka še imam,poleg tega mu dodajam probiotični Hipp 2.Predvčerajšnjim zvečer sem mu po žlički dala malo jabolčnega sokeca od fruteka,ki je namenjen starejšim od 4 mesecev.Popil ga je 4 male žličke.Včeraj mi je začel bruhat,vse kar je pojedel,ne vem kakega apetita tudi nima.Danes je dvakrat kakal,obakrat bolj tekoče.Sicer je živahen,brez vročine,mogoče malo več spančka.Skušam ga samo še dojiti.Ima mogoće katera od vas še podobne izkušnje,ko je začela uvajat sokec?Res me skrbi...
Hvala za odgovore,pa lep pozdrav, janja




rozi81 -> RE: včeraj bruhanje,danes driska (24.11.2005 16:17:28)

Jaz bi na tvojem mestu raje probala sok od jabolka tako da naribam jabolko in stisnem čez gazico. Prav tako dobiš sokca vn za par žličk. Tako sem jaz začela. tri dni sokec potem pa že zraven jabolko. Za tiste sokce pa ne vem kakšni so, tako da ti ne morem veliko pomagat.

Upam da boste kmalu uredu.[sm=rozica.gif]

Lp




taška30 -> RE: včeraj bruhanje,danes driska (24.11.2005 21:30:07)

Jaz kar malo dvomim, da bi bilo od soka, no. Sploh od 4 žličk, pa kot praviš ga je spil zvečer, bruhal pa šele naslednji dan. Če bi bil sok kriv, bi mu verjetno že ponoči delal probleme.
Ampak za drugič: sokove in kasneje kaše uvajaj vedno dopoldne, ne pred spanjem. To je tako splošno pravilo.
Naša je tudi enkrat cel dan bruhala, pa še zdaj ne vem kaj je bilo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Nič novega pojedla. Mogoče je bil kak mini rota virus na delu.




babylove -> RE: včeraj bruhanje,danes driska (24.11.2005 22:08:23)

Naš je imel v tem primeru trebušno gripo (in vsi ostali potem tudi...). Prvi dan je bruhal vse, kar je pojedel, naslednji dan pa driska. Naš pediater je tak, da hoče otroka na vsak način videti, če bruha, tako da smo zadevo reševali z njegovimi navodili.  




Stran: [1]