Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sem (mogoče) noseča? 25.11.2005 14:39:35
|
|
|
|
lana38
|
Jaz sem ga včeraj kupila v lekarni v Ptuju, v tisti ki je v mestu. Poleti pa sem ga kupila v lekarni na Bregu. To je prav tako v Ptuju na desni strani Dravi. To je preko ceste od tam, kjer sem v službi.
|
|
RE: Sem (mogoče) noseča? 25.11.2005 14:55:25
|
|
|
|
Monika79
|
hvala Lana, bom ga nekje poiskala, Ptuj ni daleč vstran on mene
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
RE: Sem (mogoče) noseča? 25.11.2005 15:01:27
|
|
|
|
lana38
|
Sem videla, da ti Ptuj ni daleč. Mi se hodimo včasih kopat na vaš konec v Banovce. Včasih pa v Male Moravce. To pa nisem čisto sigurna, če je tudi Prlekija.
|
|
RE: Sem (mogoče) noseča? 25.11.2005 17:07:00
|
|
|
|
Monika79
|
Ja to še je vse Prlekija, Banovci so kakih 5 km vstran od mene Jaz se tudi velikokrat peljem skozi Ptuj, tako, da ga tudi kar poznam vso srečo pri testu Lana lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
RE: Sem (mogoče) noseča? 25.11.2005 18:42:27
|
|
|
|
ur+sa
|
lana38, nocem te strasiti, samo z eno k cvekam ji je test pokazal II, potem je sla pa na pregled in ji je G rekla, da ni noseca.. ceprav je potem se enkrat naredila test in res ni bila. no upam, da je pri tebi drugace, in da bos vidla LP
|
|
RE: Sem (mogoče) noseča? 25.11.2005 19:19:16
|
|
|
|
Naja30
|
Lana, Ela in Monika, drzim pesti za vas in javite, ko boste naredile test. pa lep pozdravcek.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.