roal -> RE: NEREDNI CIKLUSI IN OVULACIJA (26.11.2005 16:32:53)
|
ninčka! testi so za enkratno uporabo. v lekarni samo prosi test za določitev O, pa bodo že vedeli za kaj gre. priporočam ti Today, ker je cenejši, pa še bolj kvaliteten se mi zdi, kot Romed. Today stane od 600 do 800 sit (prejšnji teden sem jih kupila v eni lekarni za 600 pa nekaj, ta teden pa sem jih v drugi dobila za 836 sit). Romed pa stane 1100 sit. ne vem,koliko so zanesljivi (to bomo videli čez par dni[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]). z BT pa se nisem nikoli ukvarjala, tako da nimam izkušenj. tile testi pa nimajo lističev, ampak so kasete. imajo okence s T in C cono in zbiralnik, kamor nakapaš 3 kapljice urina. potem pa okence s T in C cono postane roza, nato pa se, če nimaš ovulacije obarva samo C cona, T pa ne. če pa O je (če lahko verjamemo tem testom), potem pa se obarvata obe coni. včeraj se mi je torej obarvalo (obe coni sta bili iste barve in to pomeni, da bo moja O nastopila v naslednjih 24- 36 urah. tako piše v navodilih). kot že rečeno, bom še danes enkrat poskusila narediti test, ker me firbec matra, kakšna bo danes črta v T coni (ali bo še bolj intenzivna kot včeraj, ali je več sploh ne bo). ti bom javila, kaj je pokazal. ja še to, ta test bi naj delala vsak dan ob približno isti uri. BTW, koliko pa si stara, če smem vprašat? lp do naslednjega branja! roal[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|