|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Knjiga Nega matere in otroka
24.11.2005 12:42:49   
Nataša31
Pozdravček punce!

Sem dobila mail od Mladinske knjige o novi ponudbi. In glej ga zlomka! Izšla je letos, uredila jo je Carol Cooper, je pa od Johnson's -sa. Zdaj pa ne vem, se jo splača kupit. Stane 14.700 je pa do otrkovega 3leta.
Hvala za vaše predloge in nasvete!!Pa če je še kakšna fajn knjigica, jo prosim priporočite!
Lo
taška
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Knjiga Nega matere in otroka
24.11.2005 13:05:37   
Peli
Jest sm šla kar v knjižnico - je ceneje, drugač pa maš velik napisanga tud v raznih revijah. Brala sem knjigo NOSEČNOST IN POROD od dr. Miriam Stoppard, je nekoliko starejša knjiga(1990), ampak je dobra, drugače pa je letos izšla tudi knjiga GLEJ, KAKO RASTEM! kjer imaš 3D slikice ploda po tednih...

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2005 13:10:01   
petraz
Jaz sem zelo zadovoljna s knjigo "Zdrav dojenček in otrok" (veliki vodnik nege in vzgoje od rojstva do 11.leta starosti), od Slovenske knjige. Prednost je ta, da jo lahko uporabljaš dalj časa. Odločitev pa je tvoja.user posted image  

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2005 18:01:48   
Andra
Jaz imam obe omenjeni knjigi in mi je defenitivno knjiga "Zdrav dojenček in otrok " veliko boljša, pa še dolgo časa je v uporabi.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2005 19:10:38   
Alisa
Pozdravljena,
Meni je najbolj všeč knjiga Otrok od rojstva do šole, avtorica Penelope Leach, izšla pa je pri založbi Domus stane pa okoli 14.000 sit, v obdobju nosečnosti pa so zelo dobro napisani knjigi Glej kako rastem, ter Nosečnost od tedna do tedna. Je pa res boljše, če si greš v knjižnico sposodit knjige in jih malo pregledaš pa se potem sama odloči katera je tebi najbol všeč.
Jaz imam namreč dve knjigi Otrok od rojstva do šole, eno sem sama kupila eno pa sem dobila za roj. dan. tko da če želiš to knjigo ti jo prodam za polovično ceno.
Pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2005 20:18:23   
l4ur4
Pred dobrim tednom dni sem dobil za darilo "Nega matere in otroka" (poudarek je bil na materi, hehe) in moram povedati, da sem kar zadovoljen z njo. Res da še nisem videl ostale, sem s to kar zadovoljen. Vse kar sem hotel izvedeti sem izvedel :) sploh pa ... kaj kupujete knjige, če pa imate (imamo) najboljši forum za to user posted image .

< Sporočilo je popravil l4ur4 -- 24.11.2005 20:19:17 >

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2005 22:52:12   
Pajaca
Prvič sem si hotla kupit eno fajn knjigo, pa sem šla v knjižnico in pregledala kar precej knjig, v vsaki mi je bil všeč kakšen košček.... pa sem si par strani skopirala in jih nikoli pogledala.

Tko da ti svetujem, da si vzameš nekaj časa in fajn prelistaš knjigo, ker te knjige niso poceni, pa jih je bv kupovat da se na njih nabira prah.

(odgovor članu l4ur4)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.11.2005 23:07:38   
ninocka
Jst mam to od Penelope leach, ampak se od moje mami, k jo je kupla ko se je rodila sestra.
Vcasih kaj pogledam not, se je pa dost stvari od takrat spremenilo, tko da pol pa mal na RR se precekiram in mal po svojmu obcutku delam pa je...

Kaj pa ce bi me napisale eno knjigo?user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?