|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Triglav ali vzajemna?
24.11.2005 9:51:09   
Barbela
Sem v dilemi. Zaradi dodatnega zdravstvenega zavarovanja. Ne vem ali naj pristopim k Triglavu ali ne? Se kdo ubada z istim vprašanjem? Mi lahko pomagate z nasveti zakaj ja in zakaj ne?

Zdaj sem pri Vzajemni in me res mika Triglav. Ne vem pa, kaj pridobim in kaj izgubim. Vseh mnenj, nasvetov in razlogov bi bila zelo vesela.

Hvala.

Lp, Barbara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Triglav ali vzajemna?
24.11.2005 10:02:15   
muki1
Triglav jamči najnižjo ceno.
1.Prvo mnenje; brezplačen nasvet zdravnika
2.Paketni popust; dop.zdravstveno zavarovanje lahko vključiš v paket premoženjskih zavarovanj in s tem vplivaš na višino pousta tvojega paketnega zavarovanja pri Triglavu
3. 50 % popust pri vstopni proviziji mešanega vzajemnega sklada Triglav Evropa
4. Dodatni popust za ostala zdravstvena zavarovanja
5. Sodeluješ pri humanitarni akciji za nakup nijne medicinske opreme
6. Popust za obstoječe zavarovance zavarovalnice Triglav
7. larifari, če mene vprašaš.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2005 10:02:23   
čebelica maja
Žal ti pravega odgovora ne bom znala posredovati. Jaz sem zavarovanka Adriatica in bom tu tudi ostala. Pa saj veš zakaj te mika Triglav? Imaš gotovo en razlog? Jaz zaenkrat še nisem dobila nobene ponudbe od zavarovalnic. Ko pa bom, se bom pa potem odločala.

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2005 10:11:34   
Anonimen
Po mojem je vse več ali manj isti šmorn. Zdaj se bodo ljudje izgleda odločali bolj na podlagi tega, da bodo imeli vsa zavarovanja (tudi avto, stanovanje in kaj vem kaj še) pri isti zavarovalnici in pač zadeve urejali prek enega agenta, ki te na obnovo vsako leto tudi spomni, pride na dom in vse uredi. Vsaj pri nas v firmi smo se nekaj v tem smislu pogovarjali in mogoče to res ni ravno napačno.

(odgovor članu čebelica maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2005 10:13:48   
sazi
Jaz tudi nimam nekega hudo utemeljenega razloga, ampak moj mož bo ostal pri Adriaticu, jaz grem pa definitivno od Vzajemne k Triglavu. Zakaj? Po pravici povedano, se mi zdi, da kakšne veliiiike razlike ne more biti (sicer bom počakala še na ponudbe in pisne razlage), ampak pri Vzajemni so se mi 100% zamerili z vsem nategovanjem lani (ko so pi 5x poslali, da MOARM preiti iz doživljenjskega na 12-letno zavarovanje in kako hudo ugodno je zame to (pa je bilo jasno, da je nategancija) in ker se nisem pustila (+ še nekaj 1000 drugih) so nam za nagrado zvišali premijo (po dolgem prepričevanju da je druga varianta bolj ugodna, so začeli "groziti" z višjo premijo in grožnjo uresničili) - prasci do konca. Da ne govorim o teh gnusnih reklamah - pa koga briga certifikat. Zdaj sem ponosna lastnica 0,0000585% Vzajemne  UAU! In ker bom šla stran, mi to lastništvo kar vzamejo (super lastništvo, kajne?).
Pa če že reklamo delajo na način, da je najugodnješa zavarovalnica tista, ki ima največ zavarovancev zaradi manjših stroškov: 1. če šteješ vsa različna zavarovanja jih ima Triglav do sedaj že ogromno, od Vzajemne nas bo pa kar precej pobegnilo...
Skratka v moji družinski okolici vsi, ki smo pri Vzajenmni prehajamo na Triglav, Adriaticovci pa ostajajo tam.
Ni moj namen delati reklamo za Triglav, ker tudi niso popolni, ampak tile od Vzajemne so pa največji nateganjtje.
Npr. vzvravnalne sheme, ki so jih izsilili: verjamem, da so imeli največ starih zavarovancev in zato večje stroške, ampak Adriatic se je prav z reklamnimi kampanjami trudil dobiti mlajše zavarovance, Vzajemna pa v to ni vlagala. Raje so počakali, da se je razlika precej povečala in se potem obesili na državo, češ da sistem ni fer in da mrajo biti izravnalne sheme.
Dovolj pljuvanja.
Karkoli se boš odločila upam, da z zdravjem ne boš imela tako hudih težav, da bi se morebitne razlike kjerkoli poznale.

(odgovor članu čebelica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2005 10:14:15   
Reja
Sicer pa imajo na Zvezi potrošnikov do konca leta brezplačne nasvete po telefonu, na strani www.zps-zveza.si pa tudi najpogostejša vprašanja in odgovori.

V grobem pa je povsod zelo zelo podobno, tudi premije bodo za nekaj tolarjev različne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2005 10:47:22   
kalbo
Načeloma se mi ne da ukvarjat s papirologijo, sam od Vzajemne grem pa s svetlobno hitrostjo. Dokončno mi je pa dvignilo pokrov, ko sem dobil na dom famozni certifikat. Pa kaj mislijo, da smo ljudje ovce? Da ne govorim o tem, da sem moral plačevati premijo, kljub temu, da sem šel v vojsko. Rekli so, da je zavarovanje doživljensko in se ga ne da prekiniti. Pol pa dve leti po tistem dobim domov, da naj prekinem pogodbo in se zavarujem za 15 let. Svinje!!!
Ampak certifikat je bil pa dokončen dodatek, da mi je spustil ventil!!!

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.11.2005 10:56:18   
kofetek2010
jaz sem šla pred 2 letoma iz Vzajemne na Adriatic, torej na boljše in bom tam kr ostala user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.11.2005 11:12:54   
Magi*
jaz sem sedaj na Adriaticu in sem zadovoljna. razmišljam pa o selitvi na Triglav in to izključno zato, da bi imela cela družina vsa zavarovanja urejena v isti hiši in seveda preko istega agenta. se mi ne da zaradi papirologije letat od okna do okna. tako se mi zdi bolj enostavno.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.11.2005 11:39:28   
Barbela
Hvala vam.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.11.2005 17:57:06   
cufka
Živijo,

Vidm da ste tudi vi v dilemi h komu bi šli jaz sm trenutno pri Vzajemni pa morm priznat, da nism mela slabe izkušnje z njimi, sicer ta reklama mi je mal mim (k osmrtnica), sam če so želeli s tem pritegnit pozornost jim je to ratal – priznam. Pa OK vse tri zavarovalnice obljubljajo najnižjo premijo. Torej če so imeli pri Triglavu tok ˝jajc˝, da so že objavl premijo naj jo naknadno ne speminjajo, saj se vsi zavedamo da to pomeni nelojalno konkurenco in zavajanje vseh zavarovancev Triglava. Pa čist tok, kakšna je potem garancija, da  čez par mescev premije spet ne bodo povišal, sej najbrž majo ekonomiste, ki naj bi  iz prve zadeli pravo premijo, torej ne lažimo si v obraz – Triglav je navadna nategancija in ti njihovi kao agentje oziroma kot je en njihov na TV-ju povedal ˝izobraženi˝ zastopniki…vsi vemo, da so to študentje, ki jim za njihovo laganje in nategovanje starejših obljubljajo ˝bajne˝ denarce.
To je vse iz moje strani. Sama bom počakala na vse tri ponudbe, tudi Vzajemnino premijo bom počakala pa se bom na podlagi tega odločla kje se bom dodatno zavarovala. Ko bo enkrat na papirju oziroma belo na črnem bodo zelo težko špekulirali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.11.2005 18:07:42   
CatJa
Triglav. Tradicija. Jasni razlogi, ne kot pri Vzajemni, ki tako zavaja z reklamami, da te **** stisne.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.11.2005 18:34:10   
LONA13
Jest tud Triglav - so kr fer.
Nisem nekaj časa položnic plačevala za dopolnilno zav. pa so mi to ukinl, pol sm mogla pa pod nujno k zdravnik, pa so mi po faksu poslal da mi zavarovanje velja in s tistim listom so me povsod vzel -  plačat sm itak mogla vse za nazaj, ampak so mi v enem dnevu to zrihtal. Je pa res, da je fotr zavarovalni zatopnik pr Triglavu - sam on je tko - najprej vsi drugi pol pa familja.
Pr nam smo pol na Vzajemni, pol pa na Triglavu--sam bo šla vzajemna polovica zdej na triglav!! 

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.11.2005 18:59:20   
anajmad
ja Jasno Triglav.Vsaj popuste dobiš,če druzga ne.
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.11.2005 19:37:53   
mladenka

Jst sem pa že od smega začetka pr Vzajemni. Pa mislm tle tudi ostat. Čeprav sem prebrala že vse ponudbe od Triglava in Adrijatica pa moram rečt da mi ni nobena segla do srca,….
Triglav kopira ponudbo Vzajemne, mislm to prvo mnenje pa to,… Pa sploh so se mi kr mal zamerl k me je prejšn teden obisku en agent pa reku da je kao od Vzajemne pa da nej podpišem neko pogodbo v resnic je bla pa to odpoved od zavarovanja pri Vzajemni, …
Čista nategancija,… Kako morjo!! No sej to sm pol vse uredila. Sam se mi zdi to od Triglava totalno nekorektno…bolano. Aja, pa tut certifikat sm pr Vzajemni dobila tko da bom nasleden let ko bo Vzajemna postala delniška družba dobila delnice. Sej so nam tut leta 1990 dali certifikate pa moram rečt da sm ful sprofitirala s tega. Pa še nimam energije da bi si še enkrat urejala to zavarovanje,… k mi bodo itak vse to pr Vzajemni oni sami uredil.
Lp, Nina

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.11.2005 19:58:12   
Anonimen
Kaka tradicija, sej se vzajemna najdal ukvarja z dopolnilnim zdravstvenim zavarovanjem, triglav je z dopolnilnim zdravstvenim zavarovanjem šele dobro začel. Avtomobilsko, življensko, nezgodno.. zavarovanje se pa z dopolnilnim žal ne more primerjat. Tko da ne vem o kakšni tradiciji ti to? Upam, da ne boš imel podobno izkušnjo kot jaz z njimi ko sm hotla casko  uveljavljat, šele takrat vidiš kako zaj…. ˝tradicijo˝ imajo.
Kaj pa ostale ugodnosti a vi to nč ne gledate, jaz ko sm pri Vzajemni vzla paket mladih sem zraven poleg majce seveda še fulll enih ugodnosti dubila ena od teh je vzajemna 5000 (zavarovanje za v tujino do  5000 evrov) , k mi je septembru prov pršla glede na to da sem imela v Grčiji vnetje ušes. Poklicala sem asistenčno številko in oni so mi vse uredil, drugač bi mogla sama poravnat stroške zdravljenja, kar pa ni bilo malo okoli 150 evrov.

(odgovor članu mladenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
24.11.2005 21:54:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anajmad

ja Jasno Triglav.Vsaj popuste dobiš,če druzga ne.( SAMO TO IN NIČ DRUGEGA )
user posted image

Ne seštevajte produkte zavrovalnic; one igrajo na to finto! Če ste vzeli avto zavarovanje in življensko zavarovanje, vam kao nudijo popust pri stanovanjskem zavarovanju. Sejanje ROŽIC, jest temu tako pravim in je res...Kaj ti nudi STANOVANJSKO ZAVAROVANJE in popust 25 % , če mamo zanič sklenjeno avto zavarovanje in sploh v novejši dobi, življenskoali naložbeno zavarovanje?

Na ta point igrajao zavarovalnice, vse po vrsti, zato vam priporočam, da imate pri vsaki zavarovalnici ali ištituciji sklenjeno najboljše zavarovanje, z produkti ki nudijo največ ugodnosti, in so cenovno konkurenčni od produktov ki jih inštitucije '' nudijo '' v paketu...Mal se zamislite in odmislite tabu enega agenta...Ta je zelo zadovoljen ko se ob letu vrne k vam, zaračuna, gre, povedal vam ni pa nič novega.
A pozna kdo od vas servis agentov katere koli zavarovalnice? A vas kdaj obiščejo razen v primeru pobiranja premije kaj je novega na zavrovalnem področju? a vas kateri agent obišče, ko ste sklenili naložbeno zavarovanje, kaj se dogaja na kapitalskem trgu? A vam lahko priporoči, da zamenjajte vrsto naložbe na naložbeni polici, v tem primeru izbira sklada, kam drugam? A imate glede na premijo sploh možnost to naredit...Poglejte, tukaj se skriva veliko procentov (%), ki so ljudem zamegljeni, pa mislijo da so vse rešili, ko imajo enega agenta ki jih obišče enkrat letno.NAPAKA.

Delate za svoj denar zato ga pametno tudi investirajte, da boste nekoč imeli kaj od tega...Časi udarniških so mimo in SOCIALIZMA tudi...Zavarovalnice pa igrajo ravno na to dejstvo, saj ljudje nevedo kje živijo in v kakem obdobju smo...Naj vas ne bo strah v hišo povabit tudi deset svetovalcev letno, pri vsakemu ' zgubite' uro ali pa uro in pol...na koncu si pa zračunajte, koliko ste prihranili z nasvetom in izbiro produkta ki vam ga je nekdo ponudil in ste ga vzeli...

Ker se že tko opeva TRIGLAV, ne morem mimo tega, pa nimam nič proti; a ste se vprašali čigava je MIKLOŠIČEVA ULICA in stavbe ob njej? Ste? BRAVO? Ali pa niste?
To je last zgoraj omenjene inštitucije....Naj bo...
A veste s čigavim denarjem?
Z vašim....Ja, vašim...Kako? Ne veste...Potem pa jih vprašajte, pa boste videli, če vam bodo povedali...Saj agentje to vedo...

Žal pa ljudje ne vedo,komu bi zaupali, gledajo na tisto odškodnino ki so jo po 10.ih letih dobili, in hvalijo inštitucijo, katerokoli, in se zavežejo prisotnosti še naprej....Ljudje, odprite oči, poglejte okrog sebe...

Zaposlite svoje možgane in ne bodite zadovoljni z tistim, kar ste, in kar imate.Dajte migat...Saj palčujete za to.A ste pozabili? Za vaš denar gre, težko prislužen denar ali pa na plačilni dan pozabite na to?

(odgovor članu anajmad)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
24.11.2005 22:12:32   
CatJa
Odgovor obema anonimnima: vsak ima pravico do lastne presoje in posledično odločitve. Zakaj sem rekla - Triglav - tradicija? Vsekakor ima Triglav kot slovenska zavarovalnica najdaljšo tradicijo. MOgoče ne na področju dopolnilnega zavarovanja, na splošno pa. Ali pa se mogoče motim. In če imam tam sklenjena že vsa živa zavarovanja, ne vem zakaj ne bi imela še to. Sploh pa je tudi moj oče zaposlen na Triglavu in najprej poskrbi za nas, potem za druge.

Mladenka, tebi pa ne vem od kod informacija, da boš delničarka Vzajemne? Prvo kot prvo Vzajemna sploh ni delniška družba, drugo pa ponujajo samo certifikate "članom". Če sem jaz včlanjena npr. v zeliščarsko društvo, to še ne pomei, da sem njegov lastnik user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.11.2005 23:22:01   
Anonimen
Jaz sem bila dolgo časa nazaj dodatno zavarovana pri Vzajemni, pa se sploh ne spomnim, zakaj sem zavarovanje tam prekinila. Moj dragi je bil preko službo zavarovan pri Adriaticu, ko pa je menjal zaposlitev, mu je zavarovalnica, ne glede na obvestila o prekinitvi tako zaposlitve kakor zavarovanja, še kar pošiljala položnice. No, ne njemu osebno, ampak bivšemu delodajalcu, ki pa jih ni obvestil, da on ne dela več pri njih. Posledično je tako nastal dolg, zaradi katerega se pregovarjajo še danes. In to je tudi razlog, zakaj moj dragi niti noče niti ne more biti zavarovan pri Adriaticu. Sva se pa oba skupaj ravno v začetku tega tedna zavarovala pri Triglavu, on in moj Jan pa še nezgodno. Pa bomo videli, kako bo. Agent nama je tako ali tako razložil, da so pravice iz dodatnega zavarovanja enake ne glede na to, pri kateri zavarovalnici si oz. boš, po 1. marcu 2006 bodo pa vse premije enake, tako, da mislim, da je vseeno.

(odgovor članu Barbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
24.11.2005 23:46:22   
kofetek2010
in ful bi obogatel kot certificiran delničar Vzajemne - s 0,000010403% user posted image  

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.11.2005 0:38:51   
Nikita***
Zavarovana sem pri Vzajemni in bom tukaj tudi ostala, ker se mi zdi butasto prestavljati drugam, če bodo vse premije enakeuser posted image

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.11.2005 9:23:27   
urbancek
Tudi jaz sem pri Vzajemni, sicer pa po pravici še sploh ne vem točno, za kaj se sploh gre, ker se še nisem imela čas poglabljati.

Lp

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.11.2005 12:20:20   
koruzica
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Jaz sem bila dolgo časa nazaj dodatno zavarovana pri Vzajemni, pa se sploh ne spomnim, zakaj sem zavarovanje tam prekinila. Moj dragi je bil preko službo zavarovan pri Adriaticu, ko pa je menjal zaposlitev, mu je zavarovalnica, ne glede na obvestila o prekinitvi tako zaposlitve kakor zavarovanja, še kar pošiljala položnice. No, ne njemu osebno, ampak bivšemu delodajalcu, ki pa jih ni obvestil, da on ne dela več pri njih. Posledično je tako nastal dolg, zaradi katerega se pregovarjajo še danes. In to je tudi razlog, zakaj moj dragi niti noče niti ne more biti zavarovan pri Adriaticu. Sva se pa oba skupaj ravno v začetku tega tedna zavarovala pri Triglavu, on in moj Jan pa še nezgodno. Pa bomo videli, kako bo. Agent nama je tako ali tako razložil, da so pravice iz dodatnega zavarovanja enake ne glede na to, pri kateri zavarovalnici si oz. boš, po 1. marcu 2006 bodo pa vse premije enake, tako, da mislim, da je vseeno.

Še moje mnenje...

Se čisto strinjam z anonimnima pisateljema, Catja, tudi s teboj, načeloma, si pa ena redkih ki jim oče to lahko ureja; verjamem da vam prav svetuje, koliko vam pa dejansko, pa ne vem...

Certifikat...lapanje v prazno; številke 0,0000 itd, nam povedo, koliko nas zavarovalnica ceni. Nič cela nič nič nič....
Ne primerjajte tega certifikata z lastniškimi leta 90, ker od tega ne bo nič.

Ker je omenjena zavarovalnica pravno urejena kot družba za vzajemno zavarovanje, ni d.d., to že veste, certifikat pa poskušajte prodat sedaj ko ste že (še )člani, ( niste delničarji ); ga ne morete, ker ga nimate komu; če pa izstopite, pa zgubite svoj nič cela nič nič nič ..deleža.

Pridobili bodo tisti ki so že pri koritu; navadni državljani pa bodo pridobili z tem,da se prepišejo na eno izmed d.d. zavarovalnic, zdravstvenih, ker jim zaradi slabega poslovanja katere izmed dveh inštitucij ne bo potrebno plačevati višje premije, v primeru da gre njima slabo.Stroške nosita inštitucije, kar za d.v.z. ne velja.Ker ni d.d..... Je pa dejstvo da zavarovalnice nikol ne bodo propadle, razen če pride Bine Ladinc...

Vsak ma pa pravico do svojega mišljenja in odločitve, tu se strinjam s Catja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.11.2005 14:58:33   
anajmad
Joj,tako mi je znana pisava od te osebe,ko je to napisla.Nisem se izpostavljala,čeprav delam na Triglavu.Je pa res,če ponujaš te sklade jih moraš iz veče strani.Dotična oseba bo vedela,na kaj leti.Glede tega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja je pa res tako,zakaj ne tam če ti ponujajo popuste.Jst sem bila tudi do sedaj zavarovana na Vzajemni,pa sem presedlala.
Pa malo se skuliraj,že glede teh skladov.Najslabše je,če posiljuješ stranke.Ti že veš, kdo si,pa jst tudi.
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.11.2005 19:35:48   
koruzica
Ne pozabi...da so mnenja različna in vsak ima pravico do njih, anajmad.

LP K.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?