Gina -> RE: varanje (25.11.2005 17:11:46)
|
Anonimen(-mna), ti očitno nisi vsega prebrala, kar sem jaz napisala. Jaz nisem pustila, da me vara. PObrala sem oba otroka in se odselila. Lahko bi naredila še kako drugače, ampak umrla pa ne bi zato, niti se počutila manjvredno, če nekdo pač ne čuti več enako do mene, kot je nekoč. Se mu je pač spremenil okus. In kaj potem? In ne razumem ljudi, kako si prevajajo nekatere stavke, a pišem tako nerazumljivo? Kaj v zgoraj citiranem stavku kaže na to, da bi jaz mislila, da si mora ženska zatiskat oči ali trpet ali ostat z moškim? Ali celo, da si ne upaš ostat sam, hi hi...in to meni piše, ki sem vse življenje sama sebe in svoje otroke živela. Ojoj, ljudje božji, pa ne obračajte okrog vsega. Bog ve kaj si vse ljudje predstavljajo še, ko kaj napišem, čisto obratno, kot jaz mislim. Še enkrat: Če te nekdo vara, se morda ne počutiš romantično (beri fajn), ampak umreti ti pa ni treba zato (beri - ne pusti, da dogodek usmerja tvoje življenje, da si zaradi tega leta in leta potrt, ampak ti usmerjaj svoje življenje sam in sicer tako, da bo tebi fajn. potem je pa vseeno, ali odpustiš ali greš, važno da ne visiš na dogodku, da se sam sebi ne smiliš in da ti je vsak naslednji dan čisto lep, vreden življenja, ne glede na to, ali si s kom ali ne, ali se odseliš ali pa še vztrajaš). In to je moje mnenje, lahko pa misliš drugače če želiš. A je zdaj jasno ali sem spet Kitajsko pisala?
|
|
|
|