Anonimen -> RE: 10 daril (24.11.2005 16:25:19)
|
1. Parfum (...gre proti koncu. Imam namreč eno hibo, da zapravim veliko denarja za vse sorte ****rij, cunje, čevlje, modni dodatki... dobre parfume pa obužujem, pa mi je ful škoda dat 15 jurjev zanj, zato si ga nikoli ne kupim sama. Ko ga pa zmanjkuje, pa začnem nervozno študirat kdaj bo kak praznik, da komu uturim idejo.), 2. kakršnakoli prva malenkost za našega pričakovanega člana, 3. nakupovanje v IKEI (ne vem kdaj me bo spet kaj tja peljal; pomoje se revež že vnaprej boji, ko mu vedno zabašem Laguno do amena, da celo pot nič ven ne vidi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]), 4. sprehod po Dunaju v decembru, 5. nogavice, kape, šali, rokavice (tipična Miklavževa oz. prednovoletna darila me zelo razveselijo), ....tole je pa kar težavno (10 idej). Ne morem verjet, da sem tako skromna, včasih pa na dva lista ne bi spravila vseh želja. 6. dekoracija za stanovanje, 7. čevlji 8. prstan (enak kot sem ga izgubila in še do danes ne našla), 9. šopek svežega cvetja 10. namizni prt iz prave čipke
|
|
|
|